Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- 3D nyomtatás
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na srácok, megjött a tabletem, alapból 4.1.1-gyel. Rögtön az első bekapcsolás után mindenféle processek döglöttek meg folyamatosan. Újraindítás után már oké volt, bár az USB-s opciók állításánál megint csak döglődés volt. Iszonyatosan laggolt az egész rendszer, dög lassú volt, a play áruház hiba is előjött. Aztán gondoltam egyet, és feltettem a gyári 4.0.4-et. Azóta mintha megtáltosodott volna, semmi probléma nem volt. A Holo launcherrel meg egyenesen király.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest