Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Van egy ilyen kütyüm, a gumis, recés változat, és a Runeaudio-t szeretném vele irányítani, de annyira lassú, van hogy 2-5 másodperc mire reagál valamire is! A kérdésem az lenne, hogy melyik most a leggyorsabb android, ami rámegy, és hogy hol találom? -
include777
aktív tag
falsh részt ennél a tabnál -t "és a szokásos "hang fel" lenyomva -> USB bedugva -> Power nyomogatva -> "hang fel" elengedve módon indítottam a tabletet."
így lehet elérni.
kikapcs, hangerő fel benyomva, udb kábel rádug, pwer gomb megnyom 7x majd elenged, heng fel elenged, tablet flash.
viszont ebből 4 széria van, amit forgalomba hoztak, ha a flashelő elhasal, akkor nem a megfelelő rom van letölve|betöltésre rakva -
djanos68
újonc
válasz
include777 #2104 üzenetére
Köszönöm. Kiderült, hogy csak a böngészőm nem tudta letölteni a Yandexes linkről, emiatt gondoltam, hogy a link már nem él. Minden jót!
-
Plero
aktív tag
Nekem is van egy ilyen DPS Dream7 tabom. Bekapcsolás után DPS logo utána android felirat és nem megy tovább.
PC-vel összekötve nincs kapcsolat. Nem "látja" a PC. Eszközkezelőben sem jelenik meg semmi. USB port vagy a csatlakozó hibás lehet.
Recovery menü van. Hogyan tudom rá feltenni a lentebb található ROM-okat?
Micro SD kártyát látja! -
include777
aktív tag
válasz
djanos68 #2103 üzenetére
google a barátod, google, beüt idj7n_nsm201300057.img enter, első találad 4pda.ru, ott yandexes link.
de hogy ezt ne kelljen, tessék https://yadi.sk/d/jMDG_Kw-AJUUN -
djanos68
újonc
válasz
freecylons #2079 üzenetére
Üdvözletem!
Hasonló cipőben járva szeretném én is elkérni tőletek ezt a romot, mert már sehol nem találom.
idj7n_nsm201300057.img
Köszönöm!
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, ha van valaki akit érdekel, jól működő kijelző aksi töltő panel? DREAM7 1 hangszórós gumírozott hátlapú a bekapcsoló gombja törött. Küldj emailt vagy hívj. Előre is kösz.
-
toti189
újonc
Sziasztok!
Van egy DPS Dream 7-esem, de a betöltés az Android felíratnál megállt.
Kipróbáltam több ROM-ot, de egyik se volt az igazi.
Legutóbb a Cyclone explorer romját tettem fel, de a kamera nem működik
Erre van valami megoldás?
Ha valaki tudna linkelni egy használható ROM-ot azt megköszönném. -
Mtbsrác
senior tag
válasz
quailstorm #2098 üzenetére
Nekem is a leglassabb rom van rajta akkor. Mondjuk amre használom arra bőven jó de...:
- Olyanokat csinál viszont hogy hallgatom a netrádiót rajta kis külső hangszórókkal (vezetékes), és időről időre el-el dobálja az adatot vagy hogy mondjam. Látni a kis wifi ikonon hogy nincs adatmozgás (közepes jelerősségnél). Pedig tettem rá külső antennát hogy jól vegye a garázsunkba a wifimet. Routeren 2db 8dbi-s antenna van a padláson a tabin egy 3dbi-es kis antenna. De fel van rakva még kinntre egy 5dbi-es ha csinálná ezeket a szarságokat hogy gyorsan áttekerjem a nagyobb antennára. Ezt nemtudom miért csinálja. Vmikor hetekig semmi megy rendesen vmikor napokig szórakozik, majd eccercsak jólesz. Többi eszköz patent csak ez.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Devil84 #2097 üzenetére
az a gagyitron digitizer rácsa
például a térdeden kettétöröd és veszel valami értelmeset ROM segít a sebességen
2 ezernél többet nem ér, de azt is akkor, ha mazochista vagyCPU integerben egy nagyjából egy ZTE Blade szintje alatt van, hiába ARMv7
ráadásul a 4.2.2-es ROM volt a leglassabb -
Devil84
csendes tag
Sziasztok,
Most lehetőségem lenne a kollégám tényleg jó állapotú készülékének megvásárlására. Gyári 4.2.2-es Android fut rajta, ferde csíkos a hátulja. Igazából nincs semmi komoly elvárásom a készülékkel, tehát akár jó is lehetne, azonban:
- a kijelzőn nagyon halvány vízszintes csíkok vannak (kb centinként). Elmondása szerint ez mindig is így volt. Igaz lehet ez? Más is tapasztalt ilyet?
- a böngészés sebessége elég lassú. Másik rom/rendszer felrakásával ezen lehet javítani?
Köszi. -
AndrisBoy
aktív tag
válasz
nemetza #2093 üzenetére
Ennyire már rég b@aszott fel kütyü mint ez a DPS Dream 7....
Haverom adta ide, hogy már 3 szervízben nem tudtak vele mit kezdeni, kidobja, avagy próbáljam ujra éleszteni.
Én már az összes ruszki,olasz,és arhív magyar fórumokat áttanulmányoztam, de hogy az édes anyukájáért sem akart életre kelni egyik rom-al sem...
Ma neki estem 7-kor... és mire megtaláltam a te részletes bejegyzésed, ami tökéletesen helytált s minden a leírtak szerint zajlott, csodák csodájára ujra éledt a DePeSmod
Örülök hogy hasonló szájbarágós emberek vannak még itt mint én, ilyen bőkezűen ellátott irománnyal!
Nem rosszból de amivel kiegészíteném:
Akinek unknown-ír ki a "vid-1f3a-pid-efe8" helyett, annak 2 lehetőség/segítség :
-Hagyod bekapcsolni, és megfagyni a DPS logónál (folyamatosan összekötve a géppel) és a "winfos megkeresi online az illesztőprogramot", pár perc (lehet 10-15 is) múlva bejön a végtelenített "android" futófény , és akkor nekem felismerte "Alcatel Android ADB interface-nek"
-Eszközkezelőben/USB vezérlőknél az "unknown"-ra jobb klikk, és illesztőprogram eltávolítása
Majd gép ujraindít és innentől minden további nélkül mennie kell a "nemetza" kolléga álltal írt Phoenix suit-os módszerrel.
Még egyszer hatalmas köszönet
-
nemetza
csendes tag
Került hozzám egy "DSP Dream 7 Tablet PC" feliratú ketyere.
Hátoldala gumis, csíkozott. A hátoldali hangszóró a DPS logo alatt található.)
A tablet az "ANDROID" szöveg alatt megállt.
Semmiféle recovery menü nem ált rendelkezésre, szóval CWM és társai kilőve.Próbálkoztam ConCorde One-os ROM-okkal, de 0x162-es hibával mindig elszállt a LiveSuit és a PhoenixSuit is. ( 0x162: a ROM nem megfelelő ehhez a tablethez )
Ezek után megpróbáltam a "DPS_Dream7_Gyari" nevű ROM-al, de az is 0x162-t adott.Ezután Google barátunkat kérdeztem. Sajnos rengeteg link a nem létező android fórumra mutat.
Viszont volt pár érdekes nyom:
- Először egy PhoenixCard nevű program jött a látóterembe.Ez azt tudja, hogy egy miniSD kártyára felírja a ROM-ot, majd ezt behelyezve a tabletbe arról tud bootolni és flashelni. Sajnos ez csak a bemutató youtube videóban működött, mert nálam nem indult el a program (Win7/64, Win8.1/64, WinXP/32).
- Az egyik kapcsolódó videó (csak hasznos ez a videó ajánló a youtubeon) viszont másképp közelítette meg a kérdést. Szét kellett szedni a tabletet,amit 2 csavar és jópár pöcök tartott össze majd megnézni a chip és board ID-t.
Chip: A13, Board-ID: inet-86vz-rev02.
Most újra Google barátunk következett. Sajnos rev02-es IMG-t nem találtam, de volt "inet-86vz-rev03".
Mivel a tablet amúgykukábaelektronikai hulladékgyűjtőbe került volna, így bevállaltam ezt a kis eltérést.
A 3 filet letöltöttem [link] és egyesítettem, majd kicsomagoltam.
Ezek után a PhoenixSuit (van magyar) programmal beolvastam az IMG file-t és a szokásos "hang fel" lenyomva -> USB bedugva -> Power nyomogatva -> "hang fel" elengedve módon indítottam a tabletet. Az eszközkezelőbe az USB eszközök között megjelent a "... vid-1f3a-pid-efe8" eszköz. (Ha unknown akkor nem fog menni. Ekkor vagy a driver nincs fent vagy nem kikapcsolt tablettel áltál neki a műveletnek. Kikapcsolhatod, ha 10 másodpercig nyomva tartod a Power gombot)
A letöltés elkezdődött és mintegy 3 perc múlva fent is volt az új rendszer. (Android 4.0.4)
Kamera, Wifi, Böngészés, Hang, Videólejátszás megy. Eddig rosszul működő dologgal nem találkoztam.Ezek után már el lehet játszani a CWM-al is aki akar.
-
watterlord
csendes tag
.... ha már megszűnt az "android-forum.hu" akkor a linkeket az oldal elejéről vegyük már ki, mert ez így nem segít!
-
raczisti1
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Egy dream 7 tablet a kollegámnak nem bootol be , csak az android felirat villog a kijelzőn! Valami új roomot kellenne felteni rá, de nem találok semmit hozzá. Illetve hogy kell feltenni ezt rá!
Üdv mindenkinek, előre köszönöm a segítséget!
R.I. -
Mtbsrác
senior tag
Ezt bemásolom másik topicból. Jólenne a a héten megoldódna
Saját post az is.
Van egy DPS Dream 7 tabim, amire ha rákötöm a Sony AS-20 akció kamerámat, hogy megnézzem rajta a videokat akkor vmi bódült lassan és ugrálva játsza le a videókat a tabi. Ha a tabiba teszem át a kártyát akkor minden flott. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni? Nem akarom állandóan áttevegetni a kártyát kinnt a pályán. Az igaz hogy egy otg vezérlő progival (OTG Disc Explorer Pro 2.2) használom a kütyüt hogy lássa a camot. Lehet ezt a softot kéne lecserélni vmi másra?
-
Atosz_m
újonc
válasz
freecylons #2086 üzenetére
Kipróbáltam, úgy tűnik ez ugyanaz. A cyclone. Most már megvan duplán, köszi.
-
Atosz_m
újonc
Hello freecylons! Kiderült hogy mi az a rom amit letöltöttél? Cyclone vagy valami más?
-
Mtbsrác
senior tag
Gondolom volt már de a kereső semmit se adott ki.
Úgy jártam hogy kicserélném az érintőt de be az van ragasztva. Hogy tudom én kioperálni belőle úgy hogy netörjem össze mégjobban ami bennevan? 2 helyen van megrepedve így még bőven használható maradhatna ha kitudnám szedni és cserélni. Új érintő már ittvan és beletenném. Ha van vkinek ötlete esetleg videója róla akkor megköszönném. Nemvagyok ügyetlen csak nemakarom jobban szétbarmolni.
-
pezoka
csendes tag
Üdv.
Van egy DPS Dream 7 tabletem. Egyik napról a másikra csak úgy kapcsol be, ha rádugom a töltőt. Ilyenkor 100%-ot ír ki az akkura, de ha kihúzom a töltőt, azonnal kikapcsol. Kontakt hiba lehet, vagy akksi csere?
-
Zolio3
senior tag
válasz
freecylons #2079 üzenetére
Én csak este tudom megnézni. Azt nem, hogy ez e az a rom, amelyekről szó volt. De van nálam most egy ilyen készülék, amire egy Cyclone explorer romját tették fel, feltételezhetően emiatt nem megy a suitos frissítés. Este teszek egy kört ezzel a rommal is, asszem ezzel még nem tettem. Ha felmenne, akkor az királyság!
-
freecylons
újonc
-
Zolio3
senior tag
válasz
Antonio89 #2077 üzenetére
Szeretném én is kérni! Dettó ugyanaz a probléma, mint Antonio89 fórumtársnak! Valószínűleg ezen a tableten csak recovery telepítés segít, a gyári frissítővel ugyanezzel a hibával kivágott. Egyik gépen XP, a másikon ugyan Windows 8.1, de XP, és 32 bites Windows 7 is megy rajta virtuális környezetben. Mindegyiken ugyanez a hibaüzi, bármilyen rommal. Kérem én is a V4 romot!
-
Antonio89
újonc
kedves Hcl forumtars!
En is kernem ha lehet azt a V4 romot ha lehetne.... le van fotozva majusi vetel szerinttem ez az a fajta a regieket olyan szepen tudtam romolni ezt sikeresen teglasitottam akarmilyen romot raknek ra a livesuite a "Upgrade fails : 0x162 ÉÕдʧ,, uzenettel kidob azt olvastam ez azert van mert nem kompatibilis rom .az osszes concorde one romot es amit itt talaltam meg probaltam de semmi....maga az utolso remenyem....apropo kitudja hol van ezeknek a szervize?
-
VDB
újonc
Sziasztok
Van egy 2013 év eleji DPS Dream 7-esem. Kipróbáltam már több ROM-ot is de mindnél azt tapasztaltam hogy szét van nyúlva a képernyő. A kerek dolgok ludájak. Keresem már napok óta valamilyen megoldást de eddig semmi...
Próbáltam már a felbontással játszani, Laucher-ekkel és ROM editorral is, de semmi.
Van erre valami megoldás?
Köszi
-
JEEMBO
aktív tag
Hali!
4.2.2-es gyári Androiddal, az 5.7-es AnTuTu-val 6288-as értéket kapott.
Meglepett, mert a Gravity - H.264 HD 2K (2048x858) Theatrical Trailer -t simán, akadás mentesen a gyári playerrel lejátszotta
http://www.digital-digest.com/movies/Gravity_2K_Theatrical_Trailer.html -
-
Atosz_m
újonc
Nagy köszönet hcl fórumtársnak, megkaptam a ROM-ot, fölment hiba nélkül, és működik mindene a tablettának rendesen.
A fényeshátú valószínűleg V4 dream 7 ről volt szó.
-
-
-
Atosz_m
újonc
Üdvözletem! Nekünk 2 is van ebből a készülékből, az egyik a csíkos matt hátú, ezen van töltőcsati is külön, a másik szerintem az újabb, fényes szálracsiszolt hátú, ezen csak usb töltési lehetőség van. Nos, a régebbi szinte minden romot megeszik, megy szépen, válogathatok is. Az újabb verziós már problémásabb, a gyári 4.2.2 rendszer hamar elhagyta magát, azóta arra egy épkézláb rendszert nem tudok ráerőszakolni. Egy van ami rámegy de ott az érintő a fentebb szólóhoz hasonlóan nem működik, kettőt érzékel azt is máshol. Próbáltam cserélgetni a touch drivert de attól csak elhasal. Engem is érdekelne az a cucc amit irtatok nemrég. Köszi mindenféle segítséget!!
-
-
pezoka
csendes tag
DPS Dream 7" tablethez keresek akkumulátort. Most csak akkor megy, ha töltőre dugom, és egyből 100%-ot ír az akkura.
-
lupus39
újonc
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
sajnos nem jutok tovább az android feliratnál. Bekapcsolom a készüléket, nagy DPS logo, majd android felirat és megállt a tudomány.
Mit javasoltok mihez kezdjek vele?
Teljesen laikus vagyok tablet téren.
Köszi előre is!
-
-
-
lupus39
újonc
válasz
quailstorm #2059 üzenetére
Köszönöm az egeres választ,már én is gondolkodtam rajta,de nem mertem beruházni(nem az enyém a tab).
De mivel vállalkozó kedvű vagyok ezt asszem bevállalom -
lupus39
újonc
Helló fórumozók..
Ezt tettem fel: CC AB 86V M758A 20130823 v1.1 RS egy tetszhalott DPS dream7 tabletre..Elindul vele,
de az érintőképerny 2 helyen is reagál,és egyik sem az érintés helye...Mi itt a baj,és mit tehetek a
szervizen kívül..Azt nem kívánom,mert annyit szerintem nem ér.. -
-
-
kanyi51
senior tag
Szeretnék érdeklődni, hogy a bekapcs gomb benyomás után úgy maradt, mit lehet tenni?? benéztem a hátfal alá, de nem sok mindent találtam, maga a gomb mozgatható ugyan de azon kívül semmi. benn maradt és a mikró kapcsoló nem kapcsol. valaki 5let????
-
SzVFE1
csendes tag
Sziasztok, abban szeretnék segítséget kérni, hogy nekem is van egy ilyen tabletem, de amikor elindítom megáll az android logo-nál és nem boot-ol tovább. Van ebben valamilyen hw reset lehetőség? Láttam korábbi hozzászólásokban, hogy USB-n keresztül lehet valahogy hack-elni, de nekem nem ismeri fel a Win7, ha rádugom. Köszi előre is a segítséget.
-
freecylons
újonc
válasz
quailstorm #2051 üzenetére
Köszi a gyors választ. Rendben kipróbálom ezt a progit, hátha megoldja a problémát. Egyébként aktív USB hub-on keresztül próbáltam eddig, mert gondoltam, hogy nem elég áramot neki.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
freecylons #2050 üzenetére
Ilyesmi kell neked vagy NTFS kernelmodul.
Egyáltalán van benne annyi szufla, hogy felpörgesse a HDD-t? Durva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest