Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Kicsit kihalt lett a topic de azért megkérdem hátha

Tudom nem apró de talán itt többen nézik az illetékesek:
- Nincs vkinek egy dps dream 7 tablete ami működik és nem kell már a neki pici pénzért? Ami nekem volt az végleg megadta magát, pedig arra tettem az antennát + akksit rá és nagyon jó volt.Most ugyan van egy dual dream-em ugyanúgy moddolva de, ez tényleg semmit ér, wifijel sokkal szarabb és zabálja az akkut pedig 8000mah-s van rajta. 4-5 óra otg kábellel meghajtott kis hangszóró + wifi-ről szóló netrádió mellett csontra lemerül
. Akku tuti jó hiszen a másikban használtam és ott vígan elvolt 16-20óra közötti zenehallgatással a leírtak alapján. Hard resettel indítottam a story-t mikor megkaptam. Szóval így állok, tudom szar tablet de ennek van külön töltőcsatija ami miatt tetszik meg erre, hogy szóljon a zene a garázsban arra jó. -
Mtbsrác
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
1. Nekem tökéletesen megfelel ha tudsz esetleg bontani ami esetleg nagyobb kapacitásu mint ami bennevan. Nem akarok cserélni. Ezért is csináltam meg a tabit hogy jobb legyen a wifi jel és azt szeretném használni.
2. Forrasztós.

-
Mtbsrác
senior tag
Honnét lehetne akkut szerezni eme remek szerkezetbe?

Enyém sajnos kezd halódni, semmi másra nem használom mint hogy a garázsba menjen róla a netrádió. Arra meg bőven megteszi. Az sem baj hogyha nagyobb kapacitásu mint a gyári 3000miliamperes! sőt jobb is lenne. Amúgy moddingoltam rajt egy kicsit hogy jobb legyen a vétel a garagéba, mivel eléggé messze van a wifi antennától amit a padlásra tettem fel

átalakítás 1.
átalakítás 2
átalakítás 3
eredmény
Konklúzsőn:
Messze jobb vételi erősség, ha akarom akármilyen másik antennát rá tudok tenni.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem is a leglassabb rom van rajta akkor. Mondjuk amre használom arra bőven jó de...:
- Olyanokat csinál viszont hogy hallgatom a netrádiót rajta kis külső hangszórókkal (vezetékes), és időről időre el-el dobálja az adatot vagy hogy mondjam. Látni a kis wifi ikonon hogy nincs adatmozgás (közepes jelerősségnél). Pedig tettem rá külső antennát hogy jól vegye a garázsunkba a wifimet. Routeren 2db 8dbi-s antenna van a padláson a tabin egy 3dbi-es kis antenna. De fel van rakva még kinntre egy 5dbi-es ha csinálná ezeket a szarságokat hogy gyorsan áttekerjem a nagyobb antennára. Ezt nemtudom miért csinálja. Vmikor hetekig semmi megy rendesen vmikor napokig szórakozik, majd eccercsak jólesz. Többi eszköz patent csak ez.
-
Mtbsrác
senior tag
Ezt bemásolom másik topicból. Jólenne a a héten megoldódna
Saját post az is.Van egy DPS Dream 7 tabim, amire ha rákötöm a Sony AS-20 akció kamerámat, hogy megnézzem rajta a videokat akkor vmi bódült lassan és ugrálva játsza le a videókat a tabi. Ha a tabiba teszem át a kártyát akkor minden flott. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni? Nem akarom állandóan áttevegetni a kártyát kinnt a pályán. Az igaz hogy egy otg vezérlő progival (OTG Disc Explorer Pro 2.2) használom a kütyüt hogy lássa a camot. Lehet ezt a softot kéne lecserélni vmi másra?
-
Mtbsrác
senior tag
Gondolom volt már de a kereső semmit se adott ki.
Úgy jártam hogy kicserélném az érintőt de be az van ragasztva. Hogy tudom én kioperálni belőle úgy hogy netörjem össze mégjobban ami bennevan? 2 helyen van megrepedve így még bőven használható maradhatna ha kitudnám szedni és cserélni. Új érintő már ittvan és beletenném. Ha van vkinek ötlete esetleg videója róla akkor megköszönném. Nemvagyok ügyetlen csak nemakarom jobban szétbarmolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Akku tuti jó hiszen a másikban használtam és ott vígan elvolt 16-20óra közötti zenehallgatással a leírtak alapján. Hard resettel indítottam a story-t mikor megkaptam. Szóval így állok, tudom szar tablet de ennek van külön töltőcsatija ami miatt tetszik meg erre, hogy szóljon a zene a garázsban arra jó.