Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
end73
aktív tag
mindjárt, előtúrom neked a progit.... szorzó visszavétel céljából kerestem vmit.Erre ezzel futottam össze: be kell állítani, milyen terhelés mellett milyen feszt, szorzót, fsb-t kapjon, vagy lehet ''automatán'' is hagyni.Ezek után mint egy noteszben ''mozog'' a össz MHz, akár 4*50-et is lehet.0.8v mellett + ilyenek.
Elküldöm priviben,amint megtalálom a filet, csak nem neveztem el.....
-
Elrood
őstag
Még valamit. Kérdezted: Igen, minden Pentium M-ben van SpeedStep, csak CT479-el nem lehet használni.
Idézet a tesztből, amit kérdeztél:
A processzor üresjáratban 35-38 fok, terhelés alatt pedig maximum 43 fokig melegedett a BIOS szerint (kb. 24 fokos szobában).
Idézet az Asus honlapről, ami fontos:
Does CT-479 support Intel Pentium M ''Low'' & ''Ultra Low'' CPU ?
No, currently It DOES NOT support Intel Pentium M ''Low''& ''Ultra Low'' CPU.
Tehét ezeket a processzorokat nem támogatja az átalakító, amit megadtál procit, az nem esik ebbe a kategóriába, tehát lehet használni az átalakítóval.
Ezekben a lapokban működik az átalakító jelenleg: P4P800 SE P4P800-VM P4P800-E Deluxe P4C800-E Deluxe P4GD1 P4GPL-X. -
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest