Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
topee
tag
Sziasztok!
A kezembe került egy OpenDOS - DR-DOS alapú ipari PC, aminek a maxtor winyója haldoklik. A rajta lévő adatokat le tudom menteni, néha elindul.
Az MBR is minden lementhető.Kérdezném, hogy tudom áttenni a teljes winyó anyagát egy új winyóra.
Eddig az alábbiakat tettem:
1. Adatokat átmentettem.
2. MBR-t lementettem
3. Új winyót partícionáltam ugyan úgy 2GB-ra.
4. MBR-t visszamásoltam
5. Adatokat visszamásoltam.Eredmény, hogy:
"Vegye ki a lemezt,
Nyomjon le egy gombot"Két érdekes dolog van:
Az egész rendszer angol, nem lehet a hiba magyar. Az MBR ezt a szöveget nem tartalmazza, az is angol.
Esetleg a boot szektort is át kellene másolnom? Azt hogy?Az eredeti winyón egyetlen egy 2GB-os partíció van. Minden rajta lévő fájt áttettem a másikra (rejtettet is).
Minden winchester műveletet csak windows és linux alapon tudok elvégezni, szóval valami azon is megoldható megoldás érdekelne.Miért nem bootol az új winyó?
Köszönöm,
Topi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest