Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DJ. Ru$y #225 üzenetére
Hali!
Figyu! Amikor már a system32 könyvtárban lévőfájlok tünnek el vagy sérülnek, akkor nem szokás egyenként visszaállítgatni őket, mert utána(mint esetedben is) egy újabb fájl-lal lesz gond...
Most hiába állítanád vissza ezt a HAL.DLL-t, utána meg valami mást nem találna vagy tartana hibásnak....Mondom(és ezt melegen ajánlom), TELEPÍTSD ÚJRA AZ XP-t!!!!)
Az adatokat meg mentsd meg ahogy korábban írtam...Nem tudom miért "félsz" ennyire az újratelepítéstől?
Esetleg még nem telepítettél OS-t? Nincs olyan ismerősöd aki ezt meg tudná oldani?(adatmentés, reinstall)Mindenképp meg KELL csinálni, mert alapvetően 3 esetben fordul ez elő
1. Az OS"csak úgy" összedöl(van ilyen, amikor "megmagyarázhatatlan" okból egyszer csak padlót fog, és az Istenért nem lehet újra működésre bírni
2. vírus garázdálkodik
3. a HDD adja lassan meg magát, veszti az adatotHa újratelepítesz, akkor legalább az első 2 esetet kizárod, ha meg úgyanúgy elöjön ez a hiba, akkor a HDD megadja magát(ez esetben még nagyobb hangsúly van a "minél gyorsab adatmentésen"!!!!
Minél továb halogatod, annál több adatod veszik(veszhet) el.
Mást nem tudok javasolni.........
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest