Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Hali!
Figyu! Amikor már a system32 könyvtárban lévőfájlok tünnek el vagy sérülnek, akkor nem szokás egyenként visszaállítgatni őket, mert utána(mint esetedben is) egy újabb fájl-lal lesz gond...
Most hiába állítanád vissza ezt a HAL.DLL-t, utána meg valami mást nem találna vagy tartana hibásnak....Mondom(és ezt melegen ajánlom), TELEPÍTSD ÚJRA AZ XP-t!!!!)
Az adatokat meg mentsd meg ahogy korábban írtam...Nem tudom miért "félsz" ennyire az újratelepítéstől?
Esetleg még nem telepítettél OS-t? Nincs olyan ismerősöd aki ezt meg tudná oldani?(adatmentés, reinstall)Mindenképp meg KELL csinálni, mert alapvetően 3 esetben fordul ez elő
1. Az OS"csak úgy" összedöl(van ilyen, amikor "megmagyarázhatatlan" okból egyszer csak padlót fog, és az Istenért nem lehet újra működésre bírni
2. vírus garázdálkodik
3. a HDD adja lassan meg magát, veszti az adatotHa újratelepítesz, akkor legalább az első 2 esetet kizárod, ha meg úgyanúgy elöjön ez a hiba, akkor a HDD megadja magát(ez esetben még nagyobb hangsúly van a "minél gyorsab adatmentésen"!!!!
Minél továb halogatod, annál több adatod veszik(veszhet) el.Mást nem tudok javasolni.........
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest