Hirdetés
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk ja, ha újban gondolkodsz, mindenképp érdemes várni, meg ha régiben, akkor is, csak akkor azért nem esik annyit az ár.
1080-ak már 500 font (700 dodó) alá estek az USA-ban, mondjuk founders editionok egyelőre, azoknak meg problémás a hűtésszabályzása, de aszonnyák, a köv driverben javítva lesz ...nekem £180-ba fájt egy rendesen kitakarított, hibátlan, Giga Windforce
Ám ha megint Ati-t veszel, ugyanúgy lehetnek problémák, és nem mert lassú, vagy sz@r, hanem, mert dilettánsok írják a drivert.
Amik, nem mellesleg HTPC-n, köröket vernek a zöldekre, mert oda meg nekik nincs normális driver, szvsz egy filmet nem lehet megnézni, kadenciahelyesen, anélkül, hogy pár drop, vagy skip becsúszna
GTX1060 launch, idén ősszel. De azzal is várnék pár hónapot, a megjelenés után, szal sztem, ha 10xx-et akarsz, akkor jövőre.
Persze, ha kevésbé vagy árérzékeny, akkor mehet, de akkor meg ne 1060-at vegyél.cr33p
Lehet, hogy 3.5 giga, de ultrára maxolva bőven hozza a 60+ fps-t, nm-hez meg úgysem elég. Amúgy no offense, évekig AMD-m volt, szal nem vagyok megszállott, egyszerűen van olyan stuff, amikkel gondok vannak.
nV oldalon is, fentebb írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Gitáros topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest