- Amazon Kindle
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remington
őstag
Elakadtam a 3.-ik pályán annál a résznél ahol az ajtó kinyitásához kell egy acces card. Namost, a kártya bent van egy szekrényben és nem tudom a kódját. Ha valaki tudja plíz help!!!
-
cor
őstag
válasz
SummerMoris #74 üzenetére
a zold lovedekeket kell elkapnod s azzal kinyrni a pokollovagot
-
SummerMoris
tag
Hali!
Nekem is volna némi problémám
Eléggé az elején járok a Doom3 ROE-nak, megérkezek egy helyre ahol kijön egy piros keringő körből egy nagy szörny és két oldalt pedig barna valamik lövöldöznek ki zöld szarokat meg a nyörny is lő rám, és akárhogy próbálom megölni nem megy....PLEASE HELP MEEEE! -
Andrej101
csendes tag
HI Mindenki!
Szeretnék segítséget kérni a kedvenc FPS-em folytatásához....
CSAk 2 pici dolog érdekelne--->1 szárnyas tagnál vok (annál aki a simában elszáll a végén az a csontos izé).
------- >..1. Az e a fő-fő mufti illetve
------- >..2. hogyan lehet kinyirni mert én 5 lassítással (annyi volt minden utolsó egérhullával együtt) beleeresztettem vagy 15 BFG-t és 30 rakétát , igaz sztem látható h egyre szakadtabb lesz de elfogy a lassítóm és a meteoreső kinyír...
Mi lenne a teendő mert sokat próbálgattam már de soha nem elég a lősszer / health
Kérem legyen szives valaki segítsen mi a megoldás...
[Szerkesztve] -
Nálam a bloom-moddal hibázik valami. fél perc múlva a játék lefagy, vlaami VPU recover-es hibaüzenettel!
Mit tegyek?
-
Ragnar
tag
Nem tudom behozni a konzolt sem Doom III ban , sem a RoE - ben,
Nem tudja valaki hogyan kell ? -
fire fox
csendes tag
Ilyen géppel hihg-on úgy kéne menni neki mint a fuvallat ? Esetleg nem elavult a vga kártyád driverje???????
-
fire fox
csendes tag
Nem mi baja van a gépednek a kiegészítővel milyen a konfigurációd?
-
Apophis
őstag
Betrugert ki sem tudtam nyírni, míg le ne vettem 640x480 low qualityre... Ennyit az optimalizálásról. Az alapjáték 1024 highon 10 FPS-el többet ér el timedemoban, mint a kieg 800x600 mediumban*.Valami gebasz lehet a VGA-mal. Amúgy jó a game, csak hát az ''outro''... LOL.
*: Itt még hozzátenném, hogy a high 8X anizót is maga után von. Teljesen nonszensz...
[Szerkesztve] -
fire fox
csendes tag
Érdekes én 1024x768 on nyomtam geforce fx kártyával
-
csimmasz
aktív tag
Most lehet hogy hülyének néztek, de ehez előbb végig kell játszani a doom-ot vagy mi, mert feltelepítettem a kieget de nincs semmi opcio,hogy a kieggel akarok nyomulni.
-
fire fox
csendes tag
Apophis te hol járzs benne amúgy 12 pályás utolsó a hellben van megin és nekem nehezebb volt mint a sima doom3-ba
-
fire fox
csendes tag
Nem tom srácok hogy hogy vagytok vele szerintem kibaszott jó lett. Hála istennek ezrt is ki bírtam várni hogy a doom3-nak kiegészítője legyen!
-
Apophis
őstag
Hát, tapasztalatom szerint fikarcnyit sem gyorsult, viszont került bele pár akkora swapelős rész, hogy le kellett vennem 800x600-ra, de az sem elég. Komolyan, volt, hogy fél percre megakadt a game, ez az alapjátékban nem fordult elő. Hál' istennek 25 FPS körül is kiválóan játszható, a Duplával meg amúgy sem nagyon kell célozni...
Tegyük hozzá még az elején járok, és az alapban is az eleje valamiért sokkal lassabban ment, talán itt is ez van (remélem). Nem ártana még fél giga RAM, az biztos...
-
tool
tag
Nyilván optimalizálták a motort, gyorsabnak kell lennie. Már nagyon várom, hogy lássam.
-
Apophis
őstag
Nekem egy órája jött meg, és baromi eltalált, a fizika majdnem HL2-szintű, azaz a Havocot közelíti, ami nem kis szó, lévén Carmack csináta. Persze én mondtam már a DOOM3 topicban is, de süket fülekre találtam...
Szal' kötelező darab! -
Hikvision
senior tag
Ja kb 1szinten vannak. Bár nekem minthe a Kieg. JObban menne.
-
Zomb€€
őstag
Milyen gépigénye van a gémnek?
Olyan mint az eredetié? -
Hikvision
senior tag
Egyszerüen csak Régi Driver volt fent a gépen mert elfelejtettem hogy nyomtam nemrég egy rendszervisszaállítást
-
Drizzt
nagyúr
Nah, én se akartam senkit megsérteni, de ezt úgyis tudjuk, hogy honnan származhat, úgyhogy a megemlítése erősen kötekedés-jellegűnek hathat. Nah, mind1. Békéljünk meg, szeressük egymást, etc.
-
Dilikutya
félisten
Egyszerűen csak pofátlanság....
-
Hikvision
senior tag
KÖszönöm Szépen mindazoktol akik ténylegesen megértették a problémámat,ami mostmár megis oldodott. Cápafog23 meg szerintem csak valami moderátornál akar bevágodni az ilyen szöveggel,vagy csak a Rangját akarja növelni.Soha nemértem meg az ilyen embereket
-
nofreenick
aktív tag
-
Drizzt
nagyúr
Azt nem értem, hogy Saycz hozzászólásán most miért vagytok úgy felháborodva, nem úgy nyitott topicot, hogy jajj, honnann lehet letölteni, vagy: Juhéé, nekem már megvan a megjelenés előtt, hanem: van egy gondja a játékkal, tudja-e valaki az orvosságot, mégha mindenki számára világos is, hogy honnan van meg neki a játék, akkor miért kell rögötn elküldeni a vérbe...
Ő egy szóval se emlegetett warezt, amíg rá nem kérdeztetek.. -
Hikvision
senior tag
No,akkor lehet hogy a 9800XT bios miatt van? MErt eddig csak a 3D mark 03 ba voltak ilyen ''fjúcsörök''
De mind1 kibirom árnyék nélkül. Asszem a topic Zárható.
-
Hikvision
senior tag
Ja Persze,köszi a korrekt csomagolást.Megvagyok vele elégedve.
-
Hikvision
senior tag
Azért mert még magyarországon nemlehet kapni attol még nekem nemlehet meg?
Mondjuk az Amerikai Nagybátyám küldte -
Hikvision
senior tag
Fasza, Ha valakinek Játékkal kapcsolatos a problémája az felejtse is el a prohardvert?
NA mindegy.
-
PH! kedvence
tag
Figyelj. Sztem warez. Mert a d3 kieget nem nagyon lehet még kapni.
-
Hikvision
senior tag
up
-
Hikvision
senior tag
Na, megnéztem ha kikapcsolom az árnyékot akkor minden szép és jó. De vajon ugy ménem megy?
-
Hikvision
senior tag
hát nemtom eléggé vártam ezt a kiegészítőt demost eléggé lelombozott a dolog
-
illusiON
őstag
lehet, hoyg a legújabb driver a gond... nálam pl gta csak régi driverrel megy hibátlanul...
-
Hikvision
senior tag
HI Felraktam ezt a kiegészítőt de árnyékhibák vannak a falakon
Nemtom milehet vele a baj pedig mindenböl a legujabb DRIVER van fent. Configom az aláírásomba. Másnak nincs gondja vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest