- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Betrugert ki sem tudtam nyírni, míg le ne vettem 640x480 low qualityre... Ennyit az optimalizálásról. Az alapjáték 1024 highon 10 FPS-el többet ér el timedemoban, mint a kieg 800x600 mediumban*.Valami gebasz lehet a VGA-mal. Amúgy jó a game, csak hát az ''outro''... LOL.
*: Itt még hozzátenném, hogy a high 8X anizót is maga után von. Teljesen nonszensz...
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Hát, tapasztalatom szerint fikarcnyit sem gyorsult, viszont került bele pár akkora swapelős rész, hogy le kellett vennem 800x600-ra, de az sem elég. Komolyan, volt, hogy fél percre megakadt a game, ez az alapjátékban nem fordult elő. Hál' istennek 25 FPS körül is kiválóan játszható, a Duplával meg amúgy sem nagyon kell célozni...
Tegyük hozzá még az elején járok, és az alapban is az eleje valamiért sokkal lassabban ment, talán itt is ez van (remélem). Nem ártana még fél giga RAM, az biztos... -
Apophis
őstag
Nekem egy órája jött meg, és baromi eltalált, a fizika majdnem HL2-szintű, azaz a Havocot közelíti, ami nem kis szó, lévén Carmack csináta. Persze én mondtam már a DOOM3 topicban is, de süket fülekre találtam...

Szal' kötelező darab!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Akciókamerák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Érdekes azért. Néha meg 1024 highon is tökéletes.
Tegyük hozzá még az elején járok, és az alapban is az eleje valamiért sokkal lassabban ment, talán itt is ez van (remélem). Nem ártana még fél giga RAM, az biztos...