- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smint
csendes tag
Szeretem a mozit. Itthon a TV-t keveset nézzük, de amikor mégis a hanghatás nagyon hiányzik.
A nappaliba se nagy hangtechnika se sok vezeték nem jöhetett szóba. Így találtam rá az Atmos technológiára. Tetszik hogy néhány eszközzel is már milyen térhatást lehet elérni.
Sikerült szereznem egy LG SJ9 Atmos képes hangcsövet (soundbar).Érdekel a technológia és ha te is hasonló irányban indultál vagy most indulsz itt a helyed.
A Dolby Atmos túlmutat a szokványos hangzási élményen, és új térbeli módon helyezi el a dalt, páratlan tisztasággal és mélységgel tárja fel a zene minden részletét.Hogyan működik a Dolby Atmos? A Dolby Atmos technológia lehetővé teszi, hogy minden hangszert vagy hangot a saját helyére helyezzen. Bárhol is hallod, te vagy a középpontban.
kép és szöveg forrás: https://www.dolby.com/technologies/dolby-atmos/
Honnan tudom hogy tényleg Atmos jelet kapok (angol cikk): https://www.digitaltrends.com/home-theater/dolby-atmos-sound/
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest