Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tomcsi23 #1787 üzenetére
Hali. Kösz a segítséget. Bár még nem jutottam sokra.
Lefuttattam ismételten pár benchmark tesztet.
Íme az eredmények:
[link]
[link]
[link]
[link]
Ja, és a tápom most nemrég cseréltem, 450 Wattos. Táphiányom bizonyosan nincs, mert nem sok cucc van a gépemben, sőt most még a tunerkártya is le van lőve.
Ja és külön csatlakozón van a vinyó.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest