- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi, szerintem meglehet, viszont kérdés melyik konténert akarod megosztani másokkal, mert lehet elég lenne neked a konténeren belüli user kezelés is.
Mondok erre egy vagy több példát:
- Nextcloud: itt több userrel léphetsz be, ahol más és más mappákat láthattok
- Plex: itt is ha jól tudom akkor ez megoldható, mármint a userkezelés
- vagy bármely képnézegető konténer pl.: PhotoprismA műveletet bármilyen webszerverrel megoldhatod pl.: Traefik, Nginx Proxy Manager, Nginx, Swag, stb.
IP korlátozás megoldható, viszont erre több alternatíva is van, kérdés mi a NAS amin meg akarod valósítani.
pl: saját vásárol domain + cloudflare felcsatolással országok között tudsz engedélyezni, mi lássa és miket blokkoljon
Vagy esetleg Xpenology alatt tudsz rendszer szinten IP-re vagy épp országra blokkolást adni.Problémám az albábbi lenne: Mivel nem tudom a kontéenrt mivől van szó, ezért max 2 db-ot futtatsz, egyet eredeti porttal, másikat átirányítással.
Viszont a tartalmat mindkettő esetén amit meg akarsz osztani, összhangban kell lennie.Szóval, melyik konténered lenne amit kellene duplikálni, illetve ha kezdő vagy a témában akkor traefik-et nem ajánlom elsőre, nekem beletört a bicskám
Én vettem egy webbase traininget, mellyel az alapokat elsajátítottam, és pár dolog elsőre ment is, de mikor a subdomain-nak cert-et kellett gyártani egy csomót szívtam vele.
Helyettea kattingatós Nginx Proxy Managert ajánlom, vagy a swag konténert alias lestencrypt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest