Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
elbandi2 #999 üzenetére
Hát mivel nem nagyon válaszolgat neked senki, a megoldást én sem tudom, csak megjegyzést fűznék hozzá inkább.
Az XBMC baromi erőforrás igényes, épp a PowerDVD az, ami viszont rendkívül szépen elketyeg akár egy kisteljesítményű gépen is, mármint a legújabb verzió. Én a 3D-t csak anaglyph módban használom ennél a lejátszónál, tehát nem tudok egyéb tapasztalatot írni, de azt viszont maximálisan jól nyomja bármilyen(!) 3D forrásból(!!!!!), akadás mentesen, egy HP microserveren, vagy akár egy régebbi laptopon is.
Ha nálad ez fagy, akkor első körben megnézném, a virtuális memória hogyan van beállítva, mert az szokott ilyen stabilan fagyáshoz vezetni, ha fix méretűre van beállítva. Érdemes visszaállítani úgy, hogy a Win kezelje a méretét. Ha így sem jó, megér egy Win reinstallt szvsz. azért, hogy a PDVD-t tudjad használni.
-
elbandi2
tag
válasz
elbandi2 #998 üzenetére
Nos, szombaton megkaptam a szemüvegeket, és sajnos jól gondoltam, hogy az XBMC így nem lesz jó.
Most már kicsit tisztult a kép alapfogalmakkal kapcsolatban. Úgy áll a dolog, hogy a vetítő képfrissítését beállítom 120hz-re, a menüben beállítom hogy DLP-link legyen a 3D, igy a képmód is 3D-re vállt. XBMC-kodi alól indítok egy SBS filmet, és nem fűzi egymásra a képet, egymás mellett marad a két félkép.
Próbáltam a Stereoscopic Player-el is, itt meg tudom oldani, hogy a nézet menüben beállítom a softvare pageflipping-et, akkor szépen megjön a 3D, csak kicsit akadozik. A legjobb a quad buffered openGL módban, szép éles a kép, a 3D melysége is rendben van, De ugye ez a lejátszó csak 5 percig megy, mert fizetős -ami nem lenne gond, mert megvenném szívesen, csak teljes egészében nem elégíti ki a mostani, illetve a tervezett igényeimet (BD3D).
Próbáltam TMT5-6, ill PowerDVD is, de valami miatt mindkét lejátszó lefagy
Valószínüleg egy win újratelaepítéssel kellene kezdenem, de most egy hónapig kb. nem lesz semmi szabadidőm erre. Mivel szeretnék maradni az XBMC-nél, ami elvileg tudja a felezett 3D formátumokat, alapvetően ehhez szeretnék segítséget kérni. Mit kellene még állítanom benne, hogy menjen? -
elbandi2
tag
Sziasztok!
Egy ideje használok itthon a nappaliba telepítve egy Optoma HD700x vetítőt, 90" rolós vászonnal. Eddig csak 2D tartalom ment rajt, 720p, 1080p, BD25, BD50 vegyesen. Mindíg szerettem volna kipróbálni a 3D-t is. Ezért vettem 2db Hi-shock Lime heaven szemüveget az e-bay-en, amit még nem kaptam meg, talán hétfőn ideér.
Addig gondoltam előkészülök, hogy már csak fel kelljen tenni a szemüveget. Frissítettem a proji firm-jét, megoldottam hogy menjen 720p 120hz-en, illetve a lejátszó programot próbáltam kiválasztani-konfigurálni.
Nos itt az utolsó lépésnél kicsit elakadtam. Alapvetően a legfrisebb XBMC-Kodi programot használom lejátszásra, próbáltam vele SBS tartalmat lejátszani, igy a vetítő felezve teszi ki a két félképet, és nem egymásra. Ezt szerintem nem így kéne csinálnia. Próbááltam mási playert is, a PowerDVD, és TMT nem igazán akart működni, random módon szétesett a kép, illetve lefagyott a gép. Próbáltam a Stereoscopic playert, ott alapból szintén egymás mellé rakja a képet, de van alul egy gomb, amivel mono módra lehet váltani, és akkor egymáson lesz a két félkép, kicsit eltolódva.
A kérdésem az lenne, hogy melyik a megfelelő mód? Én a másodikra gondolnék, csak az a furcsa, hogy miért mono mód a neve, ill. ha igen, akkor ezt az XBMC-nél hogyan tudnám elérni?
Köszi -
sellerbuyer
őstag
válasz
sellerbuyer #996 üzenetére
Nincs rajta DVI, csak D-SUB és 100Hz a max.
-
sellerbuyer
őstag
Egy régi HP DLP projektorral is meg lehet oldani a 3D-t valahogy?
Természetesen ezen még nincs HDMI bemenet. Most fejből nem tudom, de talán DVI van a D-Sub mellett.
A VGA az i7-es gépemben MSI GTX770 Lightning. Mire van szükségem ahhoz, hogy megoldjam így a 3D-t?
Előre is köszi a helpet!
-
bn82
újonc
Sziasztok,
Egy Benq Mx501-em van és nagyon szeretjük, de eddig a 3D funkciót nem használtam ki, mert őszinte leszek egyenesen pofátlanságnak tartom, hogy 4 gyári szemüveg többe kerül a projektornál...
Persze, marketing területen ténykedem és tudom, hogy az árakat nem minden esetben mi vásárlók határozzuk meg.
Volna pár kérdésem mielőtt beruházom...
1. Írtátok többen az olcsóbb megoldást... Sainsonic, Sainsonic Zodiac - ez megfelel a projektoromhoz? Azóta is működnek a szemüvegek?
2. Egy régi laptoppal hajtom falra - bizonyára a tiétekben is van olyan opció, hogy a fal színéhez igazítja a színeket - terveztem vászon vásárlását, de nem találtam megfelelőt eddig, pontosabban egyet igen, de kifutó termék lett belőle - a fenébe - a gép egy Asus dual core laptop, 2 Ghz, gyári videó kártya, 4 Gb ram, amiből az xp 3-at lát. Hd filmeket viszi, na de a 3D-t vinné? Fájt volna kihajítani a gépet - anno 260.000 jó magyar ft volt -, ezért erre a célra megtartottam.
Ha nem, akkor van egy D-Link Boxee média playerem - a Tv-nél sem szeretek unatkozni.
3. A vetítőn még nincs HDMI. Ugye, a VGA kábel tudja a 3D-t? Bocs, lehet bagatell a kérdés, de én marketingben segítek vállalkozásoknak. Nekem azok az ismerős vizek...
4. Még egy nem annyira idevágó kérdés... De ha már a D-link Boxxe media playert szóba hoztam, az a tv-nél van és wifin játszom le a filmeket egy synology nasról miközben nassolunk.
Bocs, ez kihagyhatatlan volt...
Egy fantasztikus Tp-link 54Mbps wifi/router készülékem volt, de a 7-10 Gb fölötti filmek akadoztak és mindig winchesteren kellett cipekedni őket, ami tök fárasztó.Ezért vettem, egy csodaszép és nem olcsó D-Link wifi routert, amely azt ígérte, hogy a 60GB full HD filmeket is zökkenőmentesen fogom tudni nézni. Ez egy kétcsatornás 600Mbps wifi router, igaz két csatornás. 300 2.5 Ghz és 300 5.0 Ghz-en megy, a Boxxe csak a 802.11n-ig ismeri a szabványt 2.5 Ghz-en, tehát 600Mbps-ig. A lényeg, hogy hosszas matematikai számítások, tűréshatárral is számolva, födémmel, stb után rendeltem meg - ezt a szart, ahogy kedves IT kollégáim mondták - s akadoznak a filmek. A max, amit elvisel az 16-20 Gb mkv, persze, attól függ hogyan van kódolva, azaz bit/sec... Ha ezt valaki megoldja nekem, akkor olyan marketing ötleteket kap cserébe, hogy visszavonulhat.
Kicsit hosszúra sikeredet, de utóbbival tényleg sokat küzdöttem. Igaz, szeretek küzdeni.
Cseréltük a készüléket, cseréltük nagyobbra - azt gondoltuk, hogy az erősebbel, majd biztosan átszakítják a födémet a bitek
- de semmi, akad... Kb. 6-7 méterre vannak egymástól légvonalban a D-Link Boxee és a D-Link router.
A D-Linknek üzenem ezúton is, hogy ha egy 20.000 ft feletti termék dobozára ráteszik, hogy: infó vonal, help, segítség - akkor lehetőleg az ilyen számon tárcsázott hang ne azt mondja be, hogy a "terméktámogatás már nem működik."
Igaz, ha tényleg ilyen jók a marketingesek, akkor még mögé lehetett volna mondani, hogy: "köszönjük, hogy minket választott" - erre biztosan a falhoz csapják az emberek a vásárolt herkentyűt.
Minden hasznos észrevételt, ötletet szívesen fogadok.
Előre is köszi,
Norbi
-
Márton
nagyúr
W1070 esetében PC hdmi-ről milyen üzemmódokat enged?
720/100Hz és 720/120Hz van?
Az 50hz-es 3D videókat 100Hz-en jeleníti meg?
-
teorush
újonc
Sziasztok.
Projektor vásárlását tervezem és nemrég rátaláltam a benq tw526/mw526-ra.az adatoknál az van, hogy 3D hdmi-n keresztül. Ezzel már van lehetőségem konzolon (ps3),illetve vmilyen media boxon keresztül 3D filmeket nézni? Jelenleg nincs olyan számítógépem,amivel a dlp 3D linkes megoldást alkalmazhatnám,Asus o play 3D-s box meg már 50 körül kapható.
-
gyuri86
tag
sziasztok.
Adott 3 Panasonic PT-CW331 projektor. a leírásban az szerepel hogy tudja a 120Hz-et, azonban a gyakorlatban csak 1024x768-ban tudja a 120Hz-et. Ezt Nvidia 3D vision mellett, ha a projektor 3D-je off.
Mivel 3 projektor 1 jelforrásból dolgozik kiterjesztett asztallal így a gyári szemüveg nem tudja szinkronizálni a 3 projektor képét így nem megy egyszerre mindhármon a 3D. Nvidia Vision mellett nincs ilyen gond mivel ott a szinkronizációt a Vision megoldja viszont ebben az esetben a felbontás csökken és képarány is elmegy. Kérdés hogy létezik-e olyan eszköz ami a 3 kivetítőt képét képes szinkronizálni 1 szemüveggel, itt most a gyári 3D-re gondolok nem az Nvidia vision-re? Elvileg van ilyen cucc de nem tudták megmondani sem a gyártót sem az eszköz nevét. -
Odin84
csendes tag
válasz
tomos2_a #989 üzenetére
Szia!!
Hát valamit rosszul csinálsz.. olyan lejátszót kell kerítened ami szoftveresen összerakja a 3d képet. pl stereoscopic player. ha vissza olvasol akkor megtalálod, hogy kell beállítani.. Én is szenvedek mert nem működik rendesen mert szaggat és szétesik a kép.. De sok sikert neked :-)
-
tomos2_a
újonc
Sziasztok!Vettem egy dell m210x típusú projektort és sehogy sem birom belőle kicsalni a 3d-s filmeket..Mindig csak 2 egymás melletti kép jelenik meg..projektor hiba vagy lejátszó hiba?Vagy ezt a szemüveg teszi egybe?Kicsit kezdő vagyok még ezen a téren..Nincs valakinek ilyen projektora?Lehet,h csak valamit nem jól állítottam be?Előre is köszönöm a segítségeket!
-
Odin84
csendes tag
Szia!
Na tegnap szántam rá megint pár órát.. hát még mindig szenvedek..
A PowerDVD 12 120Hz-es 3D tévéként ismeri fel és nem is tudok mást kiválasztani..
Honnan lehet letölteni az Acer infó fájlt és hova kell másolni?
Ha az egyáltalán segít?
A stereoscopic az miért akad nem tudja valaki?Köszönöm a választ!
-
Odin84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék! Biztos van itt valaki aki ki tud rántani a tanácstalanságomból.. 5napja szenvedek és átolvastam a fórumot de nem találtam megoldást.
Eszközök: Benq W700-as 3d ready projektor
Asus G51 Vx laptop dual core Proci és Nvidia GTX 260M
Acer i5 GT 540M
HDMI 1.3(120hz megy a jel.. proji 3d-ben de a kép ugrál és időnként szétesik.. Próbáltam i7 laptoppal és GT580m szintén így ott nem a hardverrel volt a gond hanem a Stereoscopic playerel (Demóval probálkozok) van valami.. beállítás jó a kép 3d-és csak néha ugrál.. vagy pixeleződig)
Projektort 2éve használom minden szuper vettem 2db dlp 3d szemüveget hogy 3d-ben is élvezhessem de nem akaródzik összejönni. Olvastam, hogy ki mit használ.. Stereoscopic player az Asust laptopot megeszi gondoltam kipróbálom valami erősebbel, de nem segitett rajta. PowerDVD 13 próbáltam még de semmi azt se találtam milyen beállítással kéne néznem mondjuk ott olvasatom szerint a HDMI kábel lesz a ludas. Próbáltam még a TotalMedia Theatre 6. ot de ott nem sikerült kicsikarnom belőle a fehér csíkot a szemövegekhez igy a 3d nem jön össze. Ez tűnik a legjobbnak. Valaki tudna segíteni mit csinálok rosszul?
Köszönöm
-
kokov
tag
válasz
zkrizsa1 #984 üzenetére
Volt már olyan, hogy egy film sötétben játszódó jelenetéből a vonatkozó megjelenítőn nem láttál semmit, csak alig kihámozható részleteket egy-egy pillanatra és igazából csak vártad a végét? Egy sötét raktárépületben bunyóztak és arra gondoltál, hogy ebből semmit nem látni, csak párszor egy-egy másodpercre egy arcot meg mellé pár csattanást? Na ilyen nincsen és nem az operatőr vitte rossz helyre a kamerát. Ha nem lehetne látni semmit a jelenetből, akkor kivágták volna a filmből. A jelenettel nincs gond, csak a vonatkozó megjelenítő, esetünkben a projektor feketéjével meg kontrasztjával van a probléma. Ez szokott lenni a vízválasztó az üzleti és a házimozi projektorok között a gyakorlatban. Az oktatásra szánt meg valahol a kettő között van, hiszen feltételeznek már videókat is, de sokkal magasabb fényerővel operálnak tanteremre és gyenge sötétítésre gondolva, mint egy házimozi projektornál. Alapvetően mindent arra kell használni, amire való. A 3D szemcsi elvesz a fényerőből, szóval a magasabb fényerő nem feltétlen gond, ha 3D-re gondolsz. El lehet mozizgatni oktatásra szánt cuccokkal, de ezekbe az új fejlesztésű elektronikák nem lesznek beépítve. Neked kell viszont kipróbálni, mert egy csomó ember egyszerűen nem látott jobbat és azt mondja, hogy ez jó. Azért, mert azt hiszi, hogy az a jelenet egyszerűen olyan méghozzá szándékosan, hogy az úgy jó, hogy biztos az volt a cél, hogy sejtelmes legyen, közben meg egy frászt. Alapvetően egy Wall Street farkasa a csupa világos jelenetével egy biznisz cuccal is simán nézhető, de egy picit parásabb Sci-Fi, ahol szinte minden jelenet mesterséges fénnyel bevilágított sötét helyen van forgatva például ég és föld tud lenni. Ilyenkor nagyon zavaró, ha túl alacsony a kontraszt.
-
zkrizsa1
csendes tag
válasz
simicska #957 üzenetére
Szia!
A Benq TW523 (=MW523) projektorral kapcsolatban érdeklődnék, mert én is egy ilyen készülék vásárlását tervezem. Továbbra is elégedett vagy vele? Eredetileg "irodai" projektornak hirdetik, amit egészen nem értek, hogy mitől irodai és mitől házimozis egy projektor.
Állítólag a videofeldolgozó áramkörökben lehet eltérés. DC2, DC3 chip, HQV videoproci... ilyenek. Ehhez sajnos nem értek, így inkább a személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi. Otthon szeretném használni, kizárólag filmnézésre.
Köszi előre is!
-
gezu79
csendes tag
válasz
veghelyi82 #981 üzenetére
A Power DVD-vel miben játszod le?
Írtad, hogy túl piros a kép, véletlenül nem anagif 3d van bekapcsolva.
Piros-kék?? -
veghelyi82
csendes tag
Sziasztok.
Megprobálom mégegyszer hátha valaki tud segiteni.
Vettem egy Benq w 1070 es projektort gépröl futtatom a power dvd 13programmal a filmeket iso vagy Mkv fájlok.
a gépem :AMD athlon 2 2X250 processor 3ghz 2gb ram 64 bit
Asus eah 5750 video kártya.
hdmi kábelen vezetem a hangot képet a kivetitöbe.
Szemmel láthatoan kisugározza a 3d-t.
kétféle szemüveget probáltam DAS GUT gx-30 as
a második Pulox G05-dlp és dlp-link
Sajnos mindkét probálkozásnál nem áll össze a 3d.
a szemüvegek bekapcsolnak szinkronizálom bekapcsol a szemüveg de a kép olyan mintha szellemképes lenn és nagyon kilog a piros szin.
A projektort több hejre raktam.
mellém elém mögém.
ha valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék.
email :veghelyi82@freemail.hu
vagy ide.
Elöre is köszönöm várom a véleményeket. -
Márton
nagyúr
válasz
veghelyi82 #979 üzenetére
nem, nics w1070-em.
ultimate3dheaven-es szemüvegem van, de most ezzel biztos
nem sokat segítettem.
szerintem várj egy 1070 tulaj reakciójára. -
Márton
nagyúr
válasz
veghelyi82 #976 üzenetére
dlp linkes, elvileg igen.
bocs, nekem nincsenek tapasztalataim szemüvegekkel,
régóta használok egy fajtát és kész. -
veghelyi82
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem mindenkihez rendelnék két szemüveget benq 1070 hez mit ajánlatok?
köszi elöre is. -
Márton
nagyúr
válasz
veghelyi82 #971 üzenetére
Ha szabad szemmel nézve 3d módban kontraszttalan a kép,
az a jó, mert akkor benne van a fehér szinkronjel.
Innentől kezdve a szemüveg sara, próbáld másikkal,
vagy a tiédet más projival. -
Márton
nagyúr
válasz
veghelyi82 #969 üzenetére
Az üzenet nem neked szólt, hanem a tanácsadónak. -
bbmt
senior tag
válasz
veghelyi82 #965 üzenetére
de még mindig a földön van a proji? Próbáld meg,hogy elé állsz a projinak vagy mellé!
Az jó ha nagyon piros és nincs színe,mert olyannak kell lennie szemüveg nélkül -
veghelyi82
csendes tag
Sajnos nem sok minden változoot,a szemüveg is bekapcsol az bizto mert elsötétül ,de a kép ugy is rossz,nagyon piros és nincs szine a filmnek.
a projektor most az ágyam elött van kb 2.5m a vászontol kb 6 mre vagyok. -
bbmt
senior tag
válasz
veghelyi82 #962 üzenetére
Jah, az ágy alól nem lesz jó
A projektortól kapja a szinkron jelet a szemüveg, az ágy alól nem fog szinkronizálni Így működni sem. -
bbmt
senior tag
válasz
veghelyi82 #960 üzenetére
Biztosan jó a szemüveg? Ki tudsz próbálni másikat?
Nekem is W1070-em van, noname 15m HDMI-vel összekötve.Minden tökéletes.
Ha a projektor átvált 3D-be és mégsem látod szemüveggel,akkor jó a lejátszó,jó a kábel, csak a szemüvegnél lesz a bibi. -
bbmt
senior tag
válasz
veghelyi82 #958 üzenetére
Milyen a szemüveg? 144 Hz-es?
-
veghelyi82
csendes tag
Sziaszok.
sokat olvasgattam a forum de sasjna megoldást még nem találtam.
vettem efgy benq w 1070 es kivetitöt.
összeraktam géppel lejatszoval hd kábellel.a kivetitö felismeri a 3d-t de a szemüveg nem igazán reagál.
bekapcsol de a kép ugyanaz.mit lehet vagy kell beállitani még elöre is köszi. -
simicska
tag
válasz
kocavadasz #956 üzenetére
Szia!
Leírom én is a sztorimat.
Projektor:Én egy Benq TW523 (=MW523)-at vettem az edigital.hu-nál decemberben, kamatmentes részletre, 10 hónapra, ráadásul havi 600 ft-ért be van biztosítva, ha munkanélkülivé válok, kifizeti a biztosító. Úgy éreztem kihagyhatatlan ajánlat...
Nem bántam meg, a képe tökéletes, youtube-on a 4K-s felvételek, 4K felbontásban játszva, bár 1280x800-ban vetítődnek a falra, olyan élesek és részletgazdagok mint akármelyik minőségi hd kijelzőn, tv-n, csak épp 2 méteres képátlóval. Minden ismerősömnek leesik tőle az álla
. 3D-t én is Sainsonic szemüveggel nézek, van két Sainsonic Zodiac-om és egy Sainsonic Rainbow-om. Utóbbi szellemképes, előbbiek tökéletesen működnek, kevésbé sötétek, azokat nyugodt szívvel ajánlom, párban adják 10.000 ft körüli áron az ebay-en.
A legjobb 3d-s megjelenés érdekében személyre szabtam a 3d szín és fény beállításokat, ha valakit érdekelnek megosztom az értékeket, simán lépett egy szintet a 3d képminősége így!
Multimédialejátszóm: Összeraktam magamnak direkt erre a célra, egy számítógép konfigurációt, melynek lényeges elemei:
-processzor: intel i7 920
-memória: 6gb corsair ram
-videókártya: AMD Radeon 6870Azért vagyok a számítógép híve, mivel bármilyen új formátum üti fel a fejét, egy frissítés múlva úgyis kezelni fogja a Power DVD, vagy bármely erre szakosodott szoftver. A videókártyám is tudatos választás. Az AMD kártyák az 5-ös széria óta nagyon jó támogatottságot mutatnak a 3D-vel kapcsolatban. Van egy Tridef Ignition nevű szoftver, amin keresztül elindítva, bármely játék 3D-s lesz. A Battlefield 4 jobbat ad mint akármelyik mozifilm!!
A hangért egy régi Videoton erősítő és annak a gyári hangfalai felelnek egyelőre, bár az élvezetek kimaxolásának érdekében be akarok szerezni valami surround hangrendszert.
Biztos vagyok benne, hogy ez az összeállítás még jó néhány évig meg fogja állni a helyét, a benne lévő processzor és videókártya elég erősek ahhoz, hogy az ez évi őrületet a 4K-t is kifogástalanul kezeljék, és mivel a Battlefield 4 el fut ULTRA beállítások mellett, 3D-ben!, az élvezhető kategórián belüli sebességgel, biztos vagyok benne, hogy még játékok terén is évekig helytáll majd!
Vászon: a H499 színkódú festékkel festettem a falamra egy "vászont", nagyon jól kijönnek rajta a kontrasztok és a színek. Későbbiekben tervezek egy gipszkarton táblát ugyanezzel a festékkel lefesteni, úgy talán még jobb hatást fog kelteni.
Kiemelendő még a LAMP SAVE üzemmód, mellyel 10.000 használati órát ígér a BenQ!
Árban tehát:
Projektor: 10 x havi 13.000 ft
Szemüvegek: 10.000 ft / 2
A komplett számítógép kb.: 90.000 ft
Festék "vászon": 2.000 ft"Röviden" ennyi az én sztorim, 3 hónapja használom ezt a házimozirendszert és imádom, és imádja a családom és imádja a környezetem!
-
kocavadasz
újonc
Sziasztok!
Mint mindenki, én is hosszú napokat töltöttem böngészéssel, fórumok olvasgatásával, tippek, vélemények keresésével, amikor a saját rendszerem próbáltam kialakítani. Ennek a fórumnak is nagyon sokat köszönhetek, ezért gondoltam, hogy megírom a saját tapasztalatom. Most talán én is segíthetek másoknak. Egy Benq MW519 projektort vettem. Elsősorban oktatáshoz volt rá szükségem, de ha már tudja a 3D-t, miért ne? A házimozim: LG BH7530T. A vászon: Reflecta. Vélemény: nekem nagyon bejött. A rendszert összeállítani gyerekjáték. Szó szerint. Csak egy hdmi kábel kell, és kész. A lejátszó majdnem minden formátummal megbirkózik, a leggyakoribbak gond nélkül mennek. (Egy apróság: max. 1 TB-os külső meghajtót tud kezelni.) Bekapcsolás után a képfelbontás automatikusan beállítódik. Nappali fényviszonyok mellett is jó kép. Ha lehet kicsit sötétíteni, full hd felbontásban gyönyörű kép. A 3d funkció is tökéletesen működik. Mind side by side, mind top-bottom módban. Kicsit furcsálltam, hogy egyesek mennyit küszködnek ezek beállításával. A projektor menüjében csak belépsz a 3d funkcióba, kiválasztod, hogy side by side, vagy T-P, és kész. Eddig minden 3d film tökéletesen működött. A szemüveg. Sokalltam a Benq saját márkás szemüvegének darabonkénti árát. Mivel erről a fórumokban alig találtam leírást, kissé félve rendeltem meg az első kínai szemüveget. Egy Sainsonic (persze DLP) típusú, 4500 Ft. körüli áron kapható. A következő daraboknak nem volt neve, de gyakorlatilag ugyanez, csak nincs ráírva, hogy Sainsonic. Lényeg: bátran megvehető. Gond nélkül működnek. A szemüveg bekapcsolás után tovább állítható. Ez nincs a leírásban, de a lényeg, hogy a bekapcsoló gomb egyszeri, rövid megnyomásával a kép kicsit állítódik. Ezt röviden nyomogatva állíthatod be, hogy hogyan látod tisztán a képet. És kész a 3d házimozi. Az LG hangfalai is nagyon jól szólnak. A Star Wars-nál ne sajnáld a hangerőt, nem fogod megbánni! Tisztán szól akkor is, ha már remegnek a falak. (Zenehallgatáshoz kicsit sok a basszus, de ezt korrigálhatod az equalizerrel.)
Összegezve: megfizethető áron jól működő 3D házimozit kaptam. -
meko3670
újonc
-
meko3670
újonc
v700-as dlp 3d megjelenítéshez aki ért,az írja már le részletesen,légyszi! 3d blu ray erősítőre van kötve 1.4 hdmi kábellel.Ha bekapcsolom a dlp 3d funkciót,akkor azt írja ki,hogy engedélyezett a 3d mód,viszont nincs összefésülve a kép.
-
simicska
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a Benq TW523mamhoz ha veszek egy 3d-s szemüveget, az milyen 3d-t fog adni? Falból kifelé nyúlósat, falba bemélyedőset, vagy mikor milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest