Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Még új vagyok a dlna használók körében, ezért biztosan láma kérdéseket teszek fel, bocsi érte.Tehát adott a rendszerem, pc win7-tel, tp-link wr841N v.8 router, egy Pana plazma és egy Pioneer házimozi.
Ez utóbbi, tehát a Pio tudja a dlna-t, nagyjából működik is. De amit furcsállok, hogy a pc nem látja őt, viszont a Pio-n látom a pc-n megosztott fájlokat. Végülis ez csak annyiban hátrány, hogy a Média Player-ből nem tudom oda indítani a lejátszást, mert ugye a pc nem talál megfelelő eszközt. A hálózat ellenőrzésénél is csak a tévé szerepel csatlakoztatott eszközként, a házimozi nem. Mit és hogyan kellene állítanom?Meg mintha valahol azt olvastam volna, hogy dlna-n keresztül nem lehet mkv-t lejátszani. Ez most is igaz, vagy van rá valami okosság?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest