- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
azt nem írtad hogy milyen wifi a beépített? G vagy N?
Lehet kicsit félreérthető voltam. Amit ajánlok router, az tudja bőven ami neked kell. A wifi hiba amit írtam, az is inkább a kliens (nálad a TV) hibája lehet. Ráadásula wifinélmég nagyon sokmindentől függ,hogy mekkora sebességen fog végül működni: mennyien wifiznek a közeledben, ezek mennyre erős jelet bocsájtanak ki, milyen csatornákat használnak, milyen távolság lesz nálad az eszközök között. Szóval elég sok összetevős a dolog. Ezekből mondjuk már most is megnézhetsz párat, ha van wif a gépeden. Rákeresel, hogy milyen, mennyi hálózatot látsz. Akár egy androidos telóval is megteheted: "wifi analyzer"nevű programmal.
Vannak sokkal drágább routerek is (mondjuk úgy 2X ennyibe kerülnek),amiknek lehet jobb a stabilitása, gondolom drágább hardverekből vannak összerakva. Ezekről nem tudok nyilatkozni, de ASUS-nál keresgélhetsz. De ha sok a közeli hálózat,akkor szerintem semmilyen eszköz nem fog segíteni.Nemtudom tudod-e,hogy az 54G-ből hogy lett 108,majd 150, majd 300, és most már van 450Mbit is? Ha nem, akkor keress rá,olvass utána, és megérted, hogy csodák nincsenek

Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest