Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Projektor topic
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
A HDD csak egy lehetőség a sok mközül. Van más is. Pl. media lejátszó, (nálam e-helyett digitális műholdvevő) ami neten elérhető és az arra kötött HDD-t nem kell húzkodni, saját hálózaton átküldhető rá az anyag. Én alapból nem is jánlottam a DLNA helyett konkrétan semmit, csak a rákérdezés okán írtam egy lehetséges megoldást. A lényeg, hogy nem ez az egyetlen lehetőség, ha valaki elakad vele, van kiút, nem kell hozzá görcsösen ragaszkodni. Ha pedig jól működik, akkor lehet használni és reménykedni benne, hogy tartósan működni fog.
-
energomatt
őstag
Pedig érthető. Elég régóta figyelem a topikot, most azt hagyjuk is, hogy magam is sokat kisérleteztem DLNA átvitellel. Ennek alapján, az ilyen kérdésekere többnyire nincs használható megoldás. (Pl. eddig működött, de most miért nem működik?) A válasz többnyire az, ha egyáltalán van, hogy próbáld ki ezt, vagy azt, mert ezek nálam jól működnek. (Más környezetben, más készülékekkel persze.)
Attól, hogy nekem más a véleményem mint neked, azért talán elmondhatom, néha.
A kettő nem ugyanaz, de egy több terrabájtos HDD-t nem kell állandóan dugdosni, ha a tulajdonosa normális. Ezt meg had előlegezzem meg mindenki irányában. -
cocka
veterán
Talán a problémák jelentős része a profilok használatából fakad. Nem véletlenül van kb. minden DLNA szerverben szinte eszközönként külön profil.
Nekem a Mezzmo jött be, de én is félek attól, hogy mikor jön majd egy olyan frissítés, ami hazavágja a lejátszást az eddig jól működő szerverprogival. Igazából rengeteg DLNA szervert teszteltem ez előtt és kb. ennek a legjobb a testreszabhatósága, legalábbis ami a mappákat és a playlisteket illeti. Plusz ami szerintem erőforrásigény szempontjából nem elhanyagolható, hogy nem javás. Asszem C++-os.
-
ViBo77
senior tag
Pedig van ... ha spéci a hardver ...

A router és a TV is ugyanott van most is ahol eddig volt ... 1 szint van köztük és kb 2 fal és így légvonalban kb 8-10 méter a távolság ...
-
ViBo77
senior tag
Kérdésem arra irányult volna, hogy lehet-e valahogy valamilyen timeout részt növelni, hogy tovább próbálkozhasson a TV ...
de közben tárgytalan lett a dolog, mert a routerben kellett kicsit mókolni, hogy az 5GHz a DLNA részt is jól kezelje ...
A segítséget ettől függetlenül köszönöm!

-
TommyGun
őstag
Az a baj hogy a TVk média playere teljesen random hogy most hogy fogja kezelni a filmek hang felirat sávját, vagy a külső feliratokat. Sajnos nekem az LG TVm se tökéletes, főleg a felirat sávokkal van gondja, nem látja mindig mindent. Épp ezért kezdtem el külső média lejátszók felé terelődni...egyelőre Plex-et használok, Plex media server az asztali gépen, plex app a TVn. Ugyan ez nem DLNA de ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a DLNA egy kvázi file share, ha külső média playert üzemelsz be vagy miniPC Kodival/Plexxel akkor jóval több a mozgástér és az állítási lehetőség.
-
godjopet
tag
Megnéztem másik patch kábellel (csak a router-tv között kellett cserélni, a másik - mint megállapítottuk - jó). Sajnos így sem megy. A bélyegképek megjelennek, illetve divx kódolású médiát lejátssza, ergo valami az átvitel sebességével lehet. Serviio beállításait néztem, nem tudom itt mit lehetne változtatni. Próbáltam a Samsung régebbi AllShare DLNA szoftverével, ugyanez a szitu.
A másik témában is köszi a tippet, majd utánamegyek... -
godjopet
tag
Köszönöm.
A kábel CAT5e kábel mindenhol. A LAN sebességét nem mértem, de a net letöltési sebességem >=80 Mbps, ergo szerintem ez elég kellene legyen.
A PC teszt, szerver teszt alatt mit kell értenem?Kicsit laikus vagyok a témában, de nem is szeretném megváltani a világot. Rákattintottam a 1043 topikra és megnéztem az összefoglalót. Kb 100 link van benne. Továbbkattintottam az egyik - minidlna - linkre és a hivatkozott bejegyzésben újabb számos rövidítéssel és/vagy szakkifejezéssel találkoztam, amikről nem tudom, hogy mik jelentenek. Feltételezem, hogy a kívánt művelethez nem kell mindenen végigrágnom magamat illetve megértenem az összes kapcsolódó dolgot. De ugyanakkor azt sem tudom, mi az amit meg kell ismernem/értenem. Pl azt sem tudom, mi az általad használt "TM". Talán a Transmission? És persze tudom használni a keresőt és szívesen meg is teszem, de egyelőre nem tudom mit keressek. Az említett router topikjában pl >60ezer bejegyzés van. Ezért kértem a segítséget, hogy honnan induljak és merre tartsak. Ha annyira bonyolult a dolog és nem tudtok érthető, rövid iránymutatást adni, azt is megértem, de az önmagában nem volt túl nagy segítség, hogy "használd a keresőt"

-
FlashR
tag
Én nem akarok ennyire belemerülni, de minden létező formátumú és méretű/felbontású videót tudok nézni. Nekem csak egy pár feliratos sorozathoz kell ez az egész. Nem akarom és nem is tudom ezt az UPC-s routert átszoftverezni vagy venni egyet emiatt meg kitanulni ezt a dolgot. Azt hittem egy felirat nem okozhat gondot egy programnak. Az LG tv-mnek a smartShare programjával sima ügy volt. Ennél a Panasonic-nál meg nem tudok feliratosat nézni csak pendrive-ról amit azt hittem sikerült végleg kizárnom.
-
Talala
senior tag
Igen, erre gondoltam. Tettem fel kodeket most már lejátsza, de a tv-re továbbítás továbbra sem megy.
Amennyiben nem megoldható ez így, valami jó dlna szervert tudnál ajánlani, eddig serviot használtunk, de utóbbi időben nem igazán hajlandó frissíteni az adatokat. Pl letöltök egy filmet. de egy csomót kell szenvedni hogy lássa a tv. Ki-be kapcsolás, pc újraindítás, servioba kézi frissítés... -
Cool Face
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat.
A rendszerbe mindig maradt valamilyen készülék wifin. Kikapcsoltam a wifit és összekötöttem őket kábelekkel. A probléma meg is szűnt

Hiába az atomstabil Mikrotik router ami elméletileg 150Mbit/s-es gyakorlatilag ~35Mbit/s körül volt a tényleges sebessége streamelés közben. Kábellel mikor pl beletekertem a filmbe és újra kellett neki bufferelnie simán felment a maximum 100Mbit/s-re is a hálózat használata.
Ha egyből hozzád fordulok tanácsért megspóroltam volna egy hét szenvedést, köszönöm még1x!

-
Teodor52
senior tag
Tényleg.
Az a kérdés, hogy a fentebb leírt eszközökkel, hogy tudom aktiválni?Ha nem szaladtam át rajta, akkor a Lenovo A1000 nem játszik meg akkor a mini pc-sem igaz?

Marad a Samsung Galaxy s4 mini és az ue40eh6030 tv!
Amúgy a viberes videóküldés(üzenetként) továbbra is fenn áll!Nélküle nem tudnánk mit átküldeni az itthoni telóról tv-re dlna-n keresztül! -
Teodor52
senior tag
Sd kártyára mentett videofelvételt(még nem próbáltam csak feltételezem hogy lehet) viberen átküldök egy másik telefonra üzenetként és akkor azon a telefonon mire érkezett a videóanyag telepítem az appot és küldöm tovább!
Ha jó az elmélet, akkor majd hamarosan jöhet a gyakorlat!
-
Teodor52
senior tag
Már változott az igényem mivel a wifi directet nem támogatja sem a mini pc-ém sem a tv-ém, így nem marad más mint az sd kártyára mentett videofelvétel küldése a telóra viberen keresztül és az itthon lévő telefonról pedig az említett app-al valami úton módon átküldeni a mini pc-re ami, majd küldené tovább a tv kijelzőjére!
-
Teodor52
senior tag
Volna egy nem 100%-os megoldás!
Rögzítünk egy videót a telefonon elmentjük a külső tárhelyre és azt viberen átküldjük másik telóra mi otthon van.Majd az otthoni telóról, ha lehet MXR mini pc-re küldenénk aminek a segítségével szintén ha lehet megjeleníttetnék a tv képernyőén!
Van erre megoldás?
-
pante1
újonc
"Ráadásul sajnos az egyes gyártók DLNA megoldásai nem mindig kompatibilisek egymással"
Naivan azt hittem, hogy ez valamilyen egységes szabvány és nem lesz kompatibilitási problémám
Samsung AllShare-jét már próbáltam, de ahhoz bekapcsolva kell hagynom a gépemet, szóval mégsem annyira jó mint egy hálózati meghajtó routerre kötve.
Esetleg van valamilyen ötleted vagy javaslatod, hogy ha DLNA-val nem is, de máshogy meg tudnám-e oldani ezt a gondot?
Illetve olyat be lehet-e állítani, hogy külső meghajtó helyett egy másik hálózatra kötött pc a tárhely, arról is megy a lejátszás (a pc-n lévő media player programmal) és a tv-re csak a képet/hangot kapom hálózaton keresztül? (mert DLNA esetén a tv "programja" játssza le a média tartalmakat és van olyan kódolású, amit tv nem tud kezelni, viszont a pc "mindent visz")
-
haly
őstag
De ha nem elérhető úgy a film?
Pl. a képen látható jobb oldali film nem érhető el HD-ban más csapattól. Csak fullHD, amire annyira nem elég a net, illetve Xvid, amit nem vagyok hajlandó fullHD-s TV-n nézni.
blakey: Be van állítva, de így sem működik.

Egyébként ha nincs rá jó módszer, akkor marad az eddigi, azaz, hogy letöltök 2-3 sample-t 2-3 csapattól, aztán megnézem melyiket szereti a TV.

-
huan
őstag
Nem igazán értek ezekhez az átviteli módokhoz, nevekhez.
A rajzon próbáltam lerajzolni a helyzetet. Hdmi-kell biztosan, mert máshogyan nem csatlakozik a TV a pc-hez,hálózathoz. A lejátszás jelenleg így megy:
Ezt a lejátszót szeretném lecserélni, ha lehet Kodira...bármire.(#1447) blakey : Igen, keverem a dolgokat.
-
blakey
titán
-
energomatt
őstag
-
-
-
-
-
tibor23
senior tag
Én 3 könyvtárat adtam meg a dlna config-nak: Audio, Video, Pictures. Annyit látok, hogy hiába van pl. a Video-nak megadott könyvtárban zenei mappa, a lejátszó azt már az Audio mappában látszik. Ezek szerint kellene kreálni egy felirat?? mappát? Nálad milyen könyvtárak vannak konfigurálva?
-
RudY
addikt
Próbálkoztam más szoftverekkel is, széttúrtam és mókoltam, de a Twonky engem is meglepett... az a helyzet, hogy fogalmam sincs miért
a beállítások és telepítések többségét a topikból buheráltam össze, és főleg a szájbarágós gyorstalpaló pü-oktatásokon keresztül 
Hol tudom ezt megnézni?

....a HDD kezelés I/O-ja hol van?a "dservice" micsoda?
Szerintem a beépített letöltő...de ez csak tipp
Ha puttyolni kell megoldom és megnézek bármit, de lassan és érthetően
priviben is jöhet-mehet -
suste
veterán
na megint becsapott a szemem

16000kb/s -t irtál, én meg egyből átváltottam...
de persze 16000kbit/s-ről van gondolom szó, ami mindjárt más
de egy normális fullhd azért akkor is meg van 3-4MB/s (10GB az majdnem inkább 720P méret egy mozis filmnél), ezt felszorozva 3-mal, megint csak több terhelés szerintem, mint az 5%... -
Pales2014
csendes tag
Sajnos a TV-men (LG 32LN570R), nincs nagyítási lehetőség. Ha lenne, akkor fel sem tettem volna a kérdést.

pjen: Igen, teljes képernyő, de nem széthúzza a képet, hanem ránagyít és az oldalakat levágja (így a fejek nem lesznek hosszúkásak), pl a BS Player-nél az M gomb lenyomásával lehet elérni ezt a funkciót.
-
zimi1991
aktív tag
Megpróbálom kicsit érthetőbben.
Szóval van egy fő gép amin plex media serverrel megosztok egy könyvtárat.
Ez a gép az A nevű routerbe csatlakozik ez a router osztja a bejövő net kapcsolatot és ebből a routerből megy a B jelűbe.
Az A jelű routeren működik a dlna megosztás, de már a B-n nem.
A net a természtesen át megy a B jelűbe is tökéletesen, de már a DLNA nem.Ha felcserélem a routereket akkor sem megy.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy valami router beállítás lesz, de nem tudom, hogy mi lehet az. -
energomatt
őstag
Szerintem találkoztál, csak már elfelejtetted. Pl. A Sony Bravia TV-m, nagyon ritkán működött a mini DLNA-val, most sem működik éppen vele. Ugyanakkor hajlandó együttműködni pl. a Windows 10-el, minden külön program nélkül. Ehhez viszont futnia kell egy PC-nek. Tehát valószínűleg a Sony TV firmware nem tökéletes, a Sonynál azonban mereven elzárkóznak ennek elismerésétől, vagy bármiféle megoldástól.
Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy egy NAS + egy router drágább megoldás, mint csak egy jobb router, tehát nem egyértelmű, hogy az a jobb választás. -
energomatt
őstag
Kérdés, hogy van-e VAIO tanúsítványa? Ugyanis a Sony TV leírásában az szerepel, hogy minden ilyen szerverrel együttműködik.
A Serviio mindhárom DLNA kompatibilis eszközömmel működik a Sony-val is. Tehát jogos a gyanú, hogy a mini dlna lehet a problémás. Nálam is együttmúködik vele két másik eszköz, tehát ez önmagában nem igazolja, hogy ezzel minden rendben van. Szerinted van annak jelentősége, hogy más az FW, ha a benne lévő szerver azonos? A neten rákeresve mások is felvetettek hasonló tapasztalatot, de megoldási javaslatot nem látok. -
muszor
tag
-
ra^ven
senior tag
Na köszi, akkor érted mit szerettem volna.

Utólag elolvasva jól megkevertem tény.
Akkor itt DLNA korlát lesz valószínűleg.
Viszont az érdekelne, milyen módon lehetne belenyúlni a TV-be.Az a baj, hogy nem tudom pontosan mit visz a TV és mit nem. MKV-vel alapból nincs gondja, de volt olyan MKV amire azt írta, hogy "fájltípus nem támogatott"
Anno a DVD lejátszónál kiderült, hogy GSPOT-tal meg kellett nézni a videókat és ami OPEN DML AVI volt azt nem vitte. -
-
q13579
senior tag
Jogos.
Sajnos legalább 3 kliens egyszerre biztosan használja a 300mbit/s-es routert, illetve elég sok wi-fi hálózat van a társasházban, ami gondolom szintén bekavarhat.
Túl sok a változó sajnos a wi-fi esetén, aminek kiküszöbölése sokkal több energiabefektetéssel járna a jelek szerint, mint berakni egy NAS-t mondjuk, ami vezetékes kapcsolatot jelentene...
Köszi a segítséget.
-
q13579
senior tag
Tegnap teszteltem a sebességet. Notira felraktam egy "server" file-t, és telefonról mértem feltöltési és letöltési sebességet. 10 mbyte adatmennyiséget 4 másodperc alatt töltött le és fel. Ez ha jól matekozok 2,5 mb/s.
Ez egyrészt alacsonynak tűnik ahhoz képest, hogy letöltésnél pl. a valós sebesség be szokott állni 3,5 mb/s-re. Viszont ha valós a 2,5-3, akkor úgy érzem emiatt lehet akadás.
Össze lehet egyáltalán állítani olyan infrastruktúrát reális áron, ami képes wi-fi-n keresztül is problémamentesen átlőni akár 720p, vagy 1080p-s filmeket?
-
zso1899
csendes tag
Szia! köszi a válaszodat. a routeremben nem találtam SPI tűzfalat. ( DS link wr nd 1000) A windowsos tűzfalat pedig hiába lövöm ki, nincs hatással a dolgokra. Érdekes egyébként a TV oldala, mert Lan csatiról külön nem ír, csak egy olyan opció van, hogy DLNA: vezetékes.
Már jó pár napja próbálkozom a beállításával, de semmi.
Még egy kis adalék. az lg.com ról lehet letölteni DLNA Software-t bizonyos SmartShare. Ezzel sem sikerült összehozni, gondolom mondani se kell
Viszont onnan ahol le lehet tölteni, van egy pdf tájékoztató, amiben meg le van írva hogy a nero media home 4 et töltsem le 
-
farkas-j
őstag
Köszönöm szépen a választ! Nekem XP-m van, ahhoz meg nem tudom elérni a MediaPlayer 12-es verzióját. Nekem a 11-es verzió van fent, de az nem tud streamelni. A gépre telepítve van a Seviio, így a Smart TV és az Androidos telefonom is letudja játszani a filmeket a PC-ről. Én a DLNA/Miracast adapterre szeretném valahogy átküldeni a filmeket. Nagyon bosszant, hogy Win XP-hez eddig nem találtam erre megoldást amikor egy "vacak" Androidos telefon képes erre a megfelelő szoftverrel!
-
vanRobert
tag
Hi!
Nem laptop, hanem desktop PC, nincs benne Wifi modul. A cucc a routeren megy keresztül.
Ez akad:
Codec..........: x264
Resolution.....: 1920x856
Bitrate........: 12.5 Mbps
Fps............: 23.976
Source.........: EbPSzal, ennek elvileg ÁT KELLENE mennie. Oszt' mégsem.

Viszont azon töröm a fejem, hogy felteszem a miniDLNA-t vagy valami alternatívot, mert hátha az jobb. Olvasgattam a leírásokat, de úgy írnak róla, hogy milyen egyszerű felrakni, de nekem nincs a birtokomban a Szent Grál, ráadásul Linuxból is láma vagyok.
-
vanRobert
tag
Hali!
egészen pontosan a miniDLNA-t hogyan kell fetenni?
Ez pontosan mit jelent: "tényleges adatbázis újrahúzást meg cron-ban időzítettem ". Mi az cron?

A 100Mbit a NAS és a router között van, a router és a TV között Wifi-n megy a tartalom. Kábelt nem tudok húzni. Illetve tudnék, de akkor vagy a palofon vezetem át, vagy körbevezetem a teljes nappalit, ez kb 16-18 méter. Szegélyléc felszed, kábelcsatorna kibont, vezeték behúz, majd vissza. Plusz bútorok tologatása. Majd talán egyszer, addig marad a Wifi.
A TV-m egy Samsung ES6800, szerintem ac-t nem tud, n-et viszont talán.A konkrét film az n-es oldalról beszerzett Jégvarázs mese, sajnos innen a munkahelyemről nem tudok belépni, nem tudok részleteket mondani. Valami 9 és fél gigás verzó full HD. Részleteket max este.
Torrent seed ment, de max 500kb-vel a log file szerint.
-
vanRobert
tag
Figyeltem a procit, folyamatosan 10-12%-on ment filmlejátszás közben. Megakadásnál nem ugrott fel, de lehet csak azért mert nem frissített az állapot. Lelőttem a TM-et, de sokat tesztelni már nem volt időm. Viszont a Twonky-n folyamatos adatbázis frissítést látok: Synchronization in progress vagy valami hasonló.
Próbáltam 720p-s filmet meg sima avi-t, az jó volt. Kollégák gigabites routert (Wifivel persze) javaslonak, esetleg olyat, ami már az 802.11ac-t, pl ez: [link]
Mondjuk hiába 802.11ac, ha a NAS és a router között "csak" max 100Mbit/s van. Segíthet a gigabites kapcsolat? Vagy valami másik DLNA szerver? -
Lionking01
tag
Valami ilyesmiben gondolkodom én is. Mármint, hogy router USB-vel. Csak, ha maga a TV WIFI szabványa elavult, akkor hiába van egy gyors router, akkor sem fog menni a lejátszás rendesen, mert lelassul az egész a TV WIFI sebességéhez.
Vettem már USB-s WIFI-t, ami N-es. Csak a munkahelyemen használom, az asztali gépben. Hazaviszem, és megnézem, hogy javul-e valamit a helyzet.
-
Lionking01
tag
Köszönöm!
A laptop és a TV is a router-en keresztül csatlakozik.
Azt, hogy a TV-ben milyen szabványú WIFI van, fogalmam sincs, hogy honnan tudom meg. Talán az ügyfélszolgálat, vagy a neten a specifikáció tartalmazza.
A laptop abg-s szabvány. A g-s szabvány ezek szerint már alapból nem is elegendő az 1080p-s videó stream-eléséhez. Tehát már itt is van egy alapvető probléma.Nem gondoltam volna, hogy a DNLA-hoz az egész felszerelést cserélni kell. Kisebb, rosszabb, minőségű videókat szépen le tudok játszani. Azért ez sem rossz, de jobb lenne, ha kábel nélkül bármilyen minőséget le tudnék játszani. Ami persze nem lehetetlen, de szerintem egyszerűbb egy külső vincsesztert venni, és direkt-ben a TV-re kötni, mint lecserélni a laptop-ot, a WIFI routert-t, és még akkor sem biztos, hogy egy N-es router-rel, 300Mbit-es sebességen menne, amit szeretnék. Vagy rosszul gondolkodom?
-
Az-X
őstag
Hajnal fél kettő körül kínkeserves küzdelem után felment a NAS-omra egy Twonky Media Server. Amivel végre sem a filmek nem akadoznak, sem pedig a flac lejátszás track váltáskor.
Egyelőre nem akarom elkapkodni, van még harminc napom próbálkozni. Ha minden rendben akkor 15€-t megér még a móka
Szóval most nyüstölöm, tekergetek, próbálok majd nagyobb bitrátájú anyagokat is... a fejleményekről későbbiekben még beszámolok.Azért ha menne ez a minidlna, vagy más ingyenes megoldás, nem ragaszkodom a pénzszóráshoz

Illetve... A Twonky is 100-ra pörgeti a procit, viszont nem akadozik a film. Ami fura, mintha folyamatosan scannelné a mappákat. Ha leállítom a lejátszást akkor lejjebb esik a terhelés, de nem szűnik meg. Tipp, vagy marad a google?Az a helyzet, hogy szerintem más igényeket támasztunk egy NAS-sal szemben. Még annó mikor nem voltak így elterjedve ezek az USB routerek, az elsők között voltam aki egy ASUS WL500G Deluxe-on linuxot mókolt. Csináltam magyar doksit... Azóta rengeteg router fordult meg a kezem között, most a cégünknél is egy 1043-ason fut a VPN szerver
De akárki akármit mond, ezek a routerek NAS-nak nem jók. -
Az-X
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Synology DS220+ kitűnő állapotban, + 4GB RAM, minden tartozékkal, dobozzal eladó!
- Focal Hadenys 1 hónapos
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
priviben is jöhet-mehet

Hogy én erre miért nem gondoltam.. A navigációs gombok valóban tudnak tekerni. Nagyon hálás vagyok neked. Köszönöm szépen