Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
van_basten22
csendes tag
Sziasztok!
Egy samsung ue37c5000 led tv-m van, amit kb másfél éve használok PC-vel összekötve úgy, hogy a PC és a router wireless módon van összekötve, a router és a tv kábellel. minden gond nélkül ment a megosztás a pc share manager programmal, sose volt gond vele, szépen megosztogattam a filmeket, képeket, zenéket. tegnap viszont nem látta a gépemet a tv, s azóta se. próbáltam frimware frissítést a tv-n és a routeren is, nem használt. ha a tv nevét átírom a tv-n, akkor a gépemen (win7) a hálózati térképen látszódik a tv. az eszközök között viszont nem. eszköz hozzáadásánál nem találja a tv-t a gép. a tv-n tesztelve a hálózatot mindent jónak talál. a gépről meg tudom pingelni a tv-t, kapok választ. a router adatlapján szintén látja a tv-t, és ott is meg tudom pingelni. a pc share managert újra telepítettem, már kétszer is, a rouert is újrakalibráltam, de semmi. vkinek lenne ötlete mit lehet kipróbálni még??? meg nem értem, hogy ha hozzá nem nyúl az ember, akkor egy jól beállított rendszer miért romlik el...
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- No Rest for the Wicked
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hyundai, Kia topik
- PlayStation 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest