Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• van_basten22

csendes tag

Sziasztok!

Egy samsung ue37c5000 led tv-m van, amit kb másfél éve használok PC-vel összekötve úgy, hogy a PC és a router wireless módon van összekötve, a router és a tv kábellel. minden gond nélkül ment a megosztás a pc share manager programmal, sose volt gond vele, szépen megosztogattam a filmeket, képeket, zenéket. tegnap viszont nem látta a gépemet a tv, s azóta se. próbáltam frimware frissítést a tv-n és a routeren is, nem használt. ha a tv nevét átírom a tv-n, akkor a gépemen (win7) a hálózati térképen látszódik a tv. az eszközök között viszont nem. eszköz hozzáadásánál nem találja a tv-t a gép. a tv-n tesztelve a hálózatot mindent jónak talál. a gépről meg tudom pingelni a tv-t, kapok választ. a router adatlapján szintén látja a tv-t, és ott is meg tudom pingelni. a pc share managert újra telepítettem, már kétszer is, a rouert is újrakalibráltam, de semmi. vkinek lenne ötlete mit lehet kipróbálni még??? meg nem értem, hogy ha hozzá nem nyúl az ember, akkor egy jól beállított rendszer miért romlik el...

Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák