Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
..nem az rth funkciójával nem vagy tisztában, hanem úgy all in. És tényleg nem bántásból írjuk, amit..
Ok, ott a szántáson nem sok gond lehet, ez igaz. Ennek ellenére én speciel egy eszközt addig be nem kapcsolok - bármi legyen is az - amíg nem vagyok tisztában azzal, hogyan működik, mire, hogyan reagál, mik a működéshez szükséges funkciók. Te legalább kint repültél, de rengeteg olyan user van, aki megközelítőleg sem ilyen körültekintő. Arról ne beszéljünk, hogy a google- be bepötyögve milyen hamar meg lehet találni a választ arra a kérdésre, hogy dji akármi rth beállítása dji go appban...
Az rth setup a legelső beállítások egyike, szerintem a legfontosabb. Ha ezt nem tudod/tudtad, hogy hogyan kell, akkor a többi beállítással mi a helyzet?
Szántás ide vagy oda.. Érted, ugye. Mindenfajta sértődés nélkül.
Az online tanfolyam az egy dolog. Addig ne költs ilyenekre, amíg az alapokat, a saját - vagy kölcsön kapott - gépet és szoftveres környezetet nem ismered. A dolgok jelenlegi állása alapján én nagyon kivárnám ezeket a pilótavizsgás dolgokat, mert jelen pillanatban ezek még csak nem is akkreditált vizsgák, max felkészítő fázisok egy esetleges akkreditált vizsgára Aka totál pénzkidobás. Addig is yt videók, gyakorlás, read only..
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Az még csak hagyján, hogy a képzés ára annyi, de azért fel kell utazni BP-re ott meg még szállást is találni meg visszajönni aztán 200k alatt meg sem áll a dolog.
Azt a 200k-t inkább költöm arra, hogy én magam megtanulok repkedni otthon a kertben és max összetörök egy Mavic Mini-t.
De még úgy is olcsóbban kijövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szántás ide vagy oda.. Érted, ugye. Mindenfajta sértődés nélkül.