Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz Csabee. #6317 üzenetére

..nem az rth funkciójával nem vagy tisztában, hanem úgy all in. És tényleg nem bántásból írjuk, amit..
    Ok, ott a szántáson nem sok gond lehet, ez igaz. Ennek ellenére én speciel egy eszközt addig be nem kapcsolok - bármi legyen is az - amíg nem vagyok tisztában azzal, hogyan működik, mire, hogyan reagál, mik a működéshez szükséges funkciók. Te legalább kint repültél, de rengeteg olyan user van, aki megközelítőleg sem ilyen körültekintő. Arról ne beszéljünk, hogy a google- be bepötyögve milyen hamar meg lehet találni a választ arra a kérdésre, hogy dji akármi rth beállítása dji go appban...
    Az rth setup a legelső beállítások egyike, szerintem a legfontosabb. Ha ezt nem tudod/tudtad, hogy hogyan kell, akkor a többi beállítással mi a helyzet? :U Szántás ide vagy oda.. Érted, ugye. Mindenfajta sértődés nélkül. ;)
    Az online tanfolyam az egy dolog. Addig ne költs ilyenekre, amíg az alapokat, a saját - vagy kölcsön kapott - gépet és szoftveres környezetet nem ismered. A dolgok jelenlegi állása alapján én nagyon kivárnám ezeket a pilótavizsgás dolgokat, mert jelen pillanatban ezek még csak nem is akkreditált vizsgák, max felkészítő fázisok egy esetleges akkreditált vizsgára Aka totál pénzkidobás. Addig is yt videók, gyakorlás, read only.. :R

• NvidiaRTX

őstag

válasz Csabee. #6317 üzenetére

Az még csak hagyján, hogy a képzés ára annyi, de azért fel kell utazni BP-re ott meg még szállást is találni meg visszajönni aztán 200k alatt meg sem áll a dolog.
    Azt a 200k-t inkább költöm arra, hogy én magam megtanulok repkedni otthon a kertben és max összetörök egy Mavic Mini-t.
    De még úgy is olcsóbban kijövök. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák