Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_X10Dead_
aktív tag
Akkura vigyázni!
Mindig csekkeld, hogy rendesen bepattant-e, ha nem hallod tisztán a klikket, inkább mozgassd meg kicsit.
A hasán hordja a mocsok, és képes felszállni úgy, hogy az aksi nincs rögzítve. Elég ciki, ha fél perc repülés után Drezda felett érzi magát és megpróbálja lebombázni, majd kamikaze-be vált...
(Tapasztalat egy két napos jószággal, a második felszállás egy burkolatcserébe került, és csak azért úsztuk meg ilyen olcsón, mert tőlünk 3m-re lebegett...)
De amúgy tényleg király. Még azt is pozitívumnak gondolom, hogy LOS-on túl nem nagyon lehet vele csatangolni, mert kicsi a range-e. -
twine
veterán
Engedd meg, hogy a saját hozzászólásoddal reagáljak a másik topicból!

Nagyjából ugyanaz történik velünk, csak "pepitában"...(Azzal a különbséggel, hogy te azért nem kezdőként tapasztalod a gépet mint én a racert)
De látom tetszik a "DJI érzés"

Így vagyok vele én is mióta megvettem a gépet...A racer meg most valami, teljesen új....Én ugye sokszor mondtam, mennyire komlyan veszem a Phantomot, és a repülést...
Így az első időkben azért volt "izgalom" a Phantommal is amíg össze nem szoktunk...
És bér tudtam, de most meg is tapasztaltam mennyire más a Racer...az valami őrület, hogy egy kövér gázra egy mp alatt van fent "a holdon...."
Duuurva...
Ha eddig azt mondtam a Phantomra oda kellet figyelnem repülés közben, akkor erre a kis méregzsák zümire nem is tudom mit mondjak...
A héten szeretné szemüveggel is kipróbálni...eddig még nem "mertem"....

-
Amarton
tag
Fake GPS Location - Floater
Az Androidos eszközt developer módba kell rakni. Utána a developer menübe belépve ki lehet választani, hogy a beépített GPS-t használja vagy az applikációt. Itt ki lehet választani a Floater-t és ahová az be van állítva, az lesz a GPS pozíció.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hardcore café
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Ena 8 kávégép
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Duuurva...