Hirdetés
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A régzítés megvolt, meg tudtam is, hogy konkrétan melyik sziklába mentem bele, mert csak egy volt a híd alatt
Ezt a find my drone opciót viszont nem ismertem, ki fogom próbálni.
A problémám inkább ott volt, hogy nem gondoltam volna, hogy akkorát pattan a drón a szikláról, hogy méterekre a helyszíntől landol.Care refresh-em van. Egyelőre bele raktam rizsbe a gépet és az akkut (amit azonnal kivettem belőle, amikor megtaláltam, habár még világítótt a zöld LED az akkun). Ha hazaérek, akkor megfordítom a rizsben és várok még 24 órát.
Utána lesz egy kis hajszárítózás... majd a bekapcsolás teszt.
Ha nem megy, akkor a refresh miatt nem is próbálom szátszedni. Kicseréltetem és kész.Minden esetre ez egy jel volt, hogy még nem vagyok azon a szinten, hogy ilyen repüléseket csináljak
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest