Hirdetés
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
DIEGO15
üzenetére
Az adatok alapján az első verziójához képest nagyon nem. Valszeg, a 3 tengelyes gimballal szerelt 4K-s kamera mindenképpen jobb lesz, mint az elődje. Az erősebb motorok amúgy is kellettek. Nincs active track, de most komolyan, minek is?.
. Ha úgy is szar. Ami nekem viszont hihetetlennek tűnik, az az Occusync 2.0 és a 10km VT. De ha mégis tudja, akkor ez gyakorlatilag egy Air 2 249 grammban. Az is számomra hihetetlen, hogy ha ennyi plusz dolgot sikerült belerakni, ráadásul erősebb mocikkal, akkor hogyan tudtak a 249g -n belül maradni, amikor a Mini 1 is egy papír volt. Lehet, hogy egy kicsit térhálósítottak a vázon, mert az nagyon ráfért.
. Szal ha a fenti dolgok igazak, akkor az egy nagyon jó hír. Mert mit is akartunk?
-Kicsi méret - pipa
-4k kamera, vagy ha nem is annyi, legalább normálisabb, mint az egynek - pipa (?)
-Nagy üzemidő - 31 min - pipa, bár az első verzió is már ok volt szerintem ebben.
-Nagy hatótáv - ha nem csak a VT lesz jó (video transmisson) ilyen messziről, hanem az irányítás is korrekt lesz, akkor ez hatalmas - pipa.
-Erősebb motorok, mert egy komolyabb lepke fing már elvitte - ha minden igaz - pipa.Akkor hol itt a hatalmas csalódás? Max akkor, ha ez az egész egy kamu, mivel hivatalosan a Dji nem erősítette meg. És vagy létezik, de a papírforma egy bullshit, a valóság meg szintén.
Ha a papírforma megáll és a fenti felsorolás is ok, akkor engem megvettek, mert nekem (is) pont ezek a dolgok hiányoztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SECRETLAB MAGNUS Gamer asztal eladó
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Disney gyerek elefántos falióra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ha úgy is szar. Ami nekem viszont hihetetlennek tűnik, az az Occusync 2.0 és a 10km VT. De ha mégis tudja, akkor ez gyakorlatilag egy Air 2 249 grammban. Az is számomra hihetetlen, hogy ha ennyi plusz dolgot sikerült belerakni, ráadásul erősebb mocikkal, akkor hogyan tudtak a 249g -n belül maradni, amikor a Mini 1 is egy papír volt. Lehet, hogy egy kicsit térhálósítottak a vázon, mert az nagyon ráfért.