- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na ez érdekes infó, köszi. Pont ilyen apróságok érdekelnek, mert ilyenről sohasem hallani.
Akció kamerán egyébként nekem is volt ilyen effektem, de amikor váltottam Polar Pro filterre, utána nem volt.
A pláne, hogy annó egy DJI filterrel jött elő a probléma. Azóta csak is Polar Pro filtereket veszek. Azokkal nem volt ilyen gondom azóta.Minden esetre lehet végül az 4-es lesz a befutó. Elég sok apróság arra utal, hogy az 5-ös nem féltétlen egy upgrade

Ez tény, de akkor is úgy gondoltam, hogy egyes arcok megmondják a tutit.
Azt már megszoktam a gyártói tesztfelvételek tökéletesek. Persze, minden tesztkép és videó tökéletes fényviszonyok között készül.
A Nikonnál meg az első Z modell óta ez van. Egy Nikonos YouTube-os tag csinált is róla egy videót, hogy ha ISO 200 nem elég, akkor ugorj ISO 800-ra és minden okés. Sőt, ő mindent ISO 800-ban fotóz, ami nem csillagfotózás és minden zajmentes. Nekem van kettő Z-s Nikon, Z30 és Z8. Mindkettőn ez van. Vagy 200 alatt vagy 800 a jó
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest