Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
total90
üzenetére
Alapvetően gopros vagyok, mert az FPv-n az adja a legszebb felvételt. Egy Hero 11-et használok.
Volt Action 3-am, van 4-em és két 5 pro-m most. Nagyon jó lett az 5-ös, az oled kijelző, a nyomásalapú magasság- és mélységmérés, jók a funkciók, sokat bír az akksi, és jó rá minden a 3-as és 4-es sorozatból, az összes kiegészítő, objektív, szűrő, akksi, stb.
A ház gagyibb lett, megfogod és érzed egyből milyen műanyag. A 4-es után ez csalódás volt. Engem a bitrate levétele nem izgat, amúgy megkapta a fw frissítéssel a nagyobbat.
Van insta acepro-m és X4-em is. Nem szeretem őket, túlhájpolt cuccok.
Sztem az 5-ösben nem fogsz csalódni, vagy ha nem kellenek az új fícsörök, a 4-es most nagyon jó áron megvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest