Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szesz
tag
Sziasztok!
Atneztem (amennyire tudtam) a divx-es topikokat, de nem talaltam hasonlo problemat mint az enyem.
Dvd-re szoktam divx-eket kiirni a cegnel. Az utobbi idoben sokszor elofordul, hogy a kiirt filmek kozul valamelyik (nem mind) lejatszaskor (dvd-rol) szaggat, hallani ahogy a fej ruhadtul szaladgal ide oda. Kiprobaltam az otthoni gepemben is, de ott is ua a helyzet.
Vinyorol lejatszva ue. a filmet semmi gond. Ha asztali lejatszoba rakom (LG DV9000 asszem), akkor van kep, viszont hang nincs az emlitett filmnel.
Az erdekes az, hogy nem mindig sikerulnek igy a lemezek, valamikor semmi baja a divx-nek a dvd-n.
A ceges gepem egy HT-s 3.2G-s P4 1G rammal WinXp Prof. Sp2-vel. Amivel irok az egy LG GSA-4167B, amire irok az pedig FujiFilm -os vagy +os.
Hozza tartozik hogy a vinyom eleg toredezett, de ha atmasolom egy frissen toredezettmentesitett vinyora, akkor is ue. a helyzet.
Ja meg valami, ha errol a toredezett vinyorol, mondjuk wmv-t irok ki akkor semmi baja a megirt cuccnak.
Otletek?
Koszi
Sz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest