Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szesz

tag

Sziasztok!

Atneztem (amennyire tudtam) a divx-es topikokat, de nem talaltam hasonlo problemat mint az enyem.

Dvd-re szoktam divx-eket kiirni a cegnel. Az utobbi idoben sokszor elofordul, hogy a kiirt filmek kozul valamelyik (nem mind) lejatszaskor (dvd-rol) szaggat, hallani ahogy a fej ruhadtul szaladgal ide oda. Kiprobaltam az otthoni gepemben is, de ott is ua a helyzet.
    Vinyorol lejatszva ue. a filmet semmi gond. Ha asztali lejatszoba rakom (LG DV9000 asszem), akkor van kep, viszont hang nincs az emlitett filmnel.

Az erdekes az, hogy nem mindig sikerulnek igy a lemezek, valamikor semmi baja a divx-nek a dvd-n.

A ceges gepem egy HT-s 3.2G-s P4 1G rammal WinXp Prof. Sp2-vel. Amivel irok az egy LG GSA-4167B, amire irok az pedig FujiFilm -os vagy +os.
    Hozza tartozik hogy a vinyom eleg toredezett, de ha atmasolom egy frissen toredezettmentesitett vinyora, akkor is ue. a helyzet.
    Ja meg valami, ha errol a toredezett vinyorol, mondjuk wmv-t irok ki akkor semmi baja a megirt cuccnak.

Otletek?

Koszi
    Sz.

Új hozzászólás Aktív témák