- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szesz
tag
Megtalaltam mas forumon a megoldast.
Beteszem ide, hatha valakinek hasonlo baja van.
Idezet:
''Valóban, lehet írási, illetve adathordozói probléma. DE!!!! Lehet más is. Próbáld meg lejátszani Media Player Classic-kal a gépeden. Ha a lejátszás előtt feljön egy grafikon, akkor ott a baj: a kép és a hang az index szerint nincs szinkronban, és a fejnek egyre nagyobbakat kéne ugrania. A Media Player Classic figyelmeztet is, hogy ilyen filmet CSAK winchesterről szabad lejátszani, mert CD/DVD lemezről szaggatni fog. Megoldás: Virtualdub vagy Nandub-ba betöltés, video és audio: direct stream copy (nem kódolja újra, csak kiírja amit olvas, és megcsinálja a jó indexet), és elmenteni. Ez nagyon gyorsan meglesz, felíródik az új index, és azt már ki lehet írni lemezre, nem fog ugrálni.'' -
szesz
tag
Sziasztok!
Atneztem (amennyire tudtam) a divx-es topikokat, de nem talaltam hasonlo problemat mint az enyem.
Dvd-re szoktam divx-eket kiirni a cegnel. Az utobbi idoben sokszor elofordul, hogy a kiirt filmek kozul valamelyik (nem mind) lejatszaskor (dvd-rol) szaggat, hallani ahogy a fej ruhadtul szaladgal ide oda. Kiprobaltam az otthoni gepemben is, de ott is ua a helyzet.
Vinyorol lejatszva ue. a filmet semmi gond. Ha asztali lejatszoba rakom (LG DV9000 asszem), akkor van kep, viszont hang nincs az emlitett filmnel.
Az erdekes az, hogy nem mindig sikerulnek igy a lemezek, valamikor semmi baja a divx-nek a dvd-n.
A ceges gepem egy HT-s 3.2G-s P4 1G rammal WinXp Prof. Sp2-vel. Amivel irok az egy LG GSA-4167B, amire irok az pedig FujiFilm -os vagy +os.
Hozza tartozik hogy a vinyom eleg toredezett, de ha atmasolom egy frissen toredezettmentesitett vinyora, akkor is ue. a helyzet.
Ja meg valami, ha errol a toredezett vinyorol, mondjuk wmv-t irok ki akkor semmi baja a megirt cuccnak.
Otletek?
Koszi
Sz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest