Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Nekem is volt mar hasonlo filmmel tapasztalatom.
Tobb megoldast talaltam:
PowerDVD, RadLight, ezeknel valaszthato a hangsav
A legtutibb:
mplayer The_Wall.avi -aid 1 (-aid 2)
Igaz, ez csak linux alatt muxik.
SirP -
Agyzuzo
addikt
Morgan Multimedia Switch-er.
Felteszel egy ACE Mega Codecs Pack-ot vagy egy Nimo Codec Pack v5.0 build7-et és kész.
Vagy betöltöd NanDub-ba és kiveszed az egyik hangsávot. -
guest
veterán
www.fw.hu/galgonet
-
Ga
tag
Üdv!
A különböző hangsávok váltására próbáld ki a Morgan Stream Switcher nevű DS filtert.
Linket nem tudok írni, de van vmi ACE's mega codecs pack, abból szedtem ki asszem.
Na csá -
rog
addikt
Segitsetek rajtam.
Van egy divx videom (konkrétan: The Wall)
sajnos valami okos úgy csinálta meg hogy 2 hangsáv van. a második a rendezöi kommentár. kvra idegesítö
van valakinek valami olyan codec-ja toolja akármilye amivel lehet kapcsolgatni ezeket a csatornákat.
úgy szeretném megoldani, hogy ne kelljen újratömörítenem a filmet.
valamennyire azért értheö voltam?
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest