- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #158 üzenetére
Némi ellentmondást érzek a következő két állítás között:
1. ''amit eddig láttam P4 által nyújtott teljesítményt játékok alatt, attól nem mentem a falnak. Alkalmazásokban aláírom, hogy gyors. WinRAR csomagolás a töredéke az én gépemnek, csakhát a játékok...''
2. ''Szerintem manapság egy 2 GHz körüli proci megfelel a játékoknak, inkább a VGA az, ami gyorsan hátráltató tényező lehet.''
Milyen az a játékok alatti teljesítmény, amitől falnak lehet menni? Én balga azt hittem, hogy bizonyos processzorteljesítmény fölött már elsősorban a videókártya limitálja a játék élvezhetőségét. Az a bizonyos prociteljesítmény pedig egy 1,6A szintjét jó, ha eléri.
Milyen frusztráló lehet, amikor a szaros P4 korlátozza le 200 fps-re a játékot...:U
Egyébként bármilyen hihetetlen, vannak olyanok, akik nem elsősorban játékra használják a gépüket, és pl. egy DVD igényes átkódolásánál a 3,55 GHz-en járó P4-em is dolgozik 4-8 órát. AMD-vel ez jóval több is lehet, és nekem nem mindegy az a 2-3 óra különbség.
Aktív témák
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest