Hirdetés
Aktív témák
-
divot
veterán
Üdv kollégák!
Úgy néz ki, hogy egy-két napon belül egy Abit IC7 + P4 3Ghz rendkívül kíváncsi tulajdonosa leszek. A gondom az, hogy még a PIII800-nál lemaradtam Pentium ügyekben, így szükségem lenne néhány jó tanácsra. Azért nyitottam új topicot, mert a lapról és a procikról is van külön-külön sok topic, de igazából nekem az alapoknál kell kezdenem az ügyet.
Először is milyen hűtőt vegyek a procira? A Zalmant nézegettem, de kicsit marcerásnak tűnik a szerelése. Fontos lenne a csöndes üzemmód, mert megszoktam a Falconrock II-es hangtalan működését. Ilyen szempontból van a Zalmannak alternatívája? (A PH-s tesztből úgy tűnik, hogy nincs, de hátha valaki belefutott valami jó kis cuccba.)
Másrészt mire kell figyelni az alaplap beszerelésekor?
Harmadrészt pedig azt olvasgattam itt, hogy a HT bekapcsolásához újra kell telepíteni a Windowst.
Mégeccer elnézést az új topicért, de már azt se tudom, hogy néz ki egy Pentium proci, nem beszélve a hűtéséről. És a sok vga1 kontra vga2 topic között talán ez is elfér. :U
Aktív témák
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- AMD Ryzen 9 7950X - AM5 - dobozos, hibátlan állapot
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Keressek intel i7-i9!!
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi