Hirdetés
Aktív témák
-
divot
veterán
Üdv kollégák!
Úgy néz ki, hogy egy-két napon belül egy Abit IC7 + P4 3Ghz rendkívül kíváncsi tulajdonosa leszek. A gondom az, hogy még a PIII800-nál lemaradtam Pentium ügyekben, így szükségem lenne néhány jó tanácsra. Azért nyitottam új topicot, mert a lapról és a procikról is van külön-külön sok topic, de igazából nekem az alapoknál kell kezdenem az ügyet.
Először is milyen hűtőt vegyek a procira? A Zalmant nézegettem, de kicsit marcerásnak tűnik a szerelése. Fontos lenne a csöndes üzemmód, mert megszoktam a Falconrock II-es hangtalan működését. Ilyen szempontból van a Zalmannak alternatívája? (A PH-s tesztből úgy tűnik, hogy nincs, de hátha valaki belefutott valami jó kis cuccba.)
Másrészt mire kell figyelni az alaplap beszerelésekor?
Harmadrészt pedig azt olvasgattam itt, hogy a HT bekapcsolásához újra kell telepíteni a Windowst.
Mégeccer elnézést az új topicért, de már azt se tudom, hogy néz ki egy Pentium proci, nem beszélve a hűtéséről. És a sok vga1 kontra vga2 topic között talán ez is elfér. :U
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest