- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orchestra
kezdő
Ez a játékmenet, valljuk be, inkább csak azért kell bele, hogy játéknak lehessen hívni az animációs sorozat helyett.
Pontosan. Csak én még úgy játékhoz nem álltam hozzá, hogy letojjam a játékmenet részét csak azért, hogy a cutscene-t megnézhessem. De majd biztos lesz belőle fullos youtube videó vagy valami. Ennek így tényleg nincs értelme.
-
Orchestra
kezdő
Rohadt jó hangulatú játék, nagyon tetszik (a quick time event faszságot érdemes kikapcsolni, mert semmi értelme), de magával a játékmenettel elég nagy gond van...
Honnan a fenéből lehet tudni, hogy melyik küldetés esetén mire van szükség? Semmi sem jelzi, csak sejteni lehet max a szövegkörnyezetből (vagy még onnan sem). Nyilván lehet screenshotokat készíteni és jegyzetelni, hogy aztán újrajátszáskor jobb hősöket válassz. De ez nekem nagyon visszás, ráadásul nem elegendő, hiszen milliószor újra kell próbálni az időzítéseket, hogy perfekt legyen a kör. Főleg a 3. és 4. bevetésnél kell kb. másodpercre eltalálni, hogy kit, mikor küldesz ki, ami miatt egyáltalán nem stratégiai jellegű a dolog, hanem betanulás alapú (pfff).
Emiatt folytatni se volt kedvem, pedig magára a történetre kíváncsi vagyok és az animációk is rohadt jók. Az utóbbi tekintetében legutóbb az Arcane kapcsán volt ilyen élményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs