Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orchestra
kezdő
Ez a játékmenet, valljuk be, inkább csak azért kell bele, hogy játéknak lehessen hívni az animációs sorozat helyett.
Pontosan. Csak én még úgy játékhoz nem álltam hozzá, hogy letojjam a játékmenet részét csak azért, hogy a cutscene-t megnézhessem. De majd biztos lesz belőle fullos youtube videó vagy valami. Ennek így tényleg nincs értelme.
-
Orchestra
kezdő
Rohadt jó hangulatú játék, nagyon tetszik (a quick time event faszságot érdemes kikapcsolni, mert semmi értelme), de magával a játékmenettel elég nagy gond van...
Honnan a fenéből lehet tudni, hogy melyik küldetés esetén mire van szükség? Semmi sem jelzi, csak sejteni lehet max a szövegkörnyezetből (vagy még onnan sem). Nyilván lehet screenshotokat készíteni és jegyzetelni, hogy aztán újrajátszáskor jobb hősöket válassz. De ez nekem nagyon visszás, ráadásul nem elegendő, hiszen milliószor újra kell próbálni az időzítéseket, hogy perfekt legyen a kör. Főleg a 3. és 4. bevetésnél kell kb. másodpercre eltalálni, hogy kit, mikor küldesz ki, ami miatt egyáltalán nem stratégiai jellegű a dolog, hanem betanulás alapú (pfff).
Emiatt folytatni se volt kedvem, pedig magára a történetre kíváncsi vagyok és az animációk is rohadt jók. Az utóbbi tekintetében legutóbb az Arcane kapcsán volt ilyen élményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Cudy routerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Luck Dragon: MárkaLánc
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesterséges intelligencia topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair 32GB KIT DDR4 3600 MT/s CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White Garis
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest