Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
binor91
csendes tag
Nekem sikerült előregisztrálás nélkül is működő kódot kérnem, igaz közel 2,5 órát vártam Chaten az ügyintézőre.
Röviden a menete, hogy ne jöjjön elő 5 hozzászólásonként újra:
1. Oldal megnyit, majd a nyelvet angolra átállít: https://help.disneyplus.com/csp?id=csp_index
2. Chat gomb megnyom, türelemmel vár (Nekem már az is 15 perc volt, hogy egyáltalán kiírja mennyien vannak előttem, feltehetőleg 100 felett nem is mutatja.)
3. Mikor sorrakerülsz - angolul - írd le, hogy nem kaptál semmilyen visszaigazoló e-mailt az előregisztráció után és a szolgáltatás elindulásakor sem, a gyerekeid pedig megőrülnek, stbstb.
4. Add meg az e-mail címedet, teljes nevedet és valós lokációdat.
5. A kapott kódot a https://disneyplus.com/redeem oldalon váltsd be és az éves előfizetéssel fizess 19890 Ft-ot, majd élvezd a szolgáltatást. (Ezt érdemes gyorsan megcsinálni, amíg a chat nyitva van, hogy probléma esetén azonnal jelezhess az ügyintézőnek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Update 01.10. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
l.skywalker