Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBenceTM
csendes tag
Lehet regisztrálni
[link]
-
Kaba
veterán
válasz Rigormortiis #294 üzenetére
Lehet.
-
mnnorbi
tag
Abban sincs logika hogy már rég vannak rajta magyar szinkronos tartalmak hiába még nem indult el Magyarországon
-
Rigormortiis
veterán
Lehet majd paypallal fizetni a szolgáltatásért?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Farkassacred
őstag
Huh.. Azt hittem, hogy holnap éjfélig még legalább él majd ez a kedvezményes ajánlat. Köszi a figyelmeztetésért.
Beírtam most az email címem gyorsban, de üzenet még semmi se jött. Gondolom akkor az indulásig ennyi a tennivalóm. Azt hittem, hogy a kártya adatokat legalább meg kell majd adnom hozzá.
Kíváncsi leszek, hogy a vodafone-nak lesz e disney-s alkalmazása a tárban, az hbo max az pikk pakk ott volt.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
-
negyven2
veterán
válasz chaosmonger #280 üzenetére
Muszáj kijelölni azt, máskülönben nem engedi tovább.
Amúgy vajon éjfél után kezdik el kiküldeni ki az üzeneteket, vagy reggel 9 után amikor lejár a visszaszámláló...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oszy
veterán
Többen nem értjük a logikát.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
spiky03
veterán
Már csak 1et kell aludni.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
fausto
addikt
válasz chaosmonger #280 üzenetére
De bepipáltam, mert azt hittem kötelező
Mind1, akkor nem stresszelek, ha más sem kapott. De tényleg jó lett volna egy visszaigazoló vagy valami. -
chaosmonger
tag
A regisztrációnál volt egy checkbox hogy akarsz-e spam-et fogadni tőlük, lehet hogy azt nem jelölted be.
Egyébként zseniális ötlet volt, hogy nem küldenek visszaigazoló mailt, sok bizonytalan felhasználó az összes e-mail címét megadja nekik, jól fog mutatni hogy 2 trillióan regisztráltak előzetesen
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Már napok/hetek óta regisztráltam több e-mai címmel is a bevezető ajánlat miatt, de még egyikre sem kaptam semmit. Ez normális?
Köszi! -
negyven2
veterán
válasz norbertoth #275 üzenetére
Ezért kezdtem el úgy, hogy érdekesség ez az egész. Mondjuk az is érdekesség, hogy a mostani 14-ei induláskor, az aznap belépő új országok közül nálunk, a románoknál és a lengyeleknél lesz a legolcsóbb a €6.3 körüli árral (igazából a törököknél lesz a legolcsóbb, mert ott alig €2 lesz a havi díj). Míg a maradéknál maradt az átlag €8-€9-os ár (kivéve Liechtenstein-t, ahol a Svájci 12.90-es ár lesz, ami átszámítva olyan €12.40).
-
norbertoth
senior tag
válasz negyven2 #273 üzenetére
Mi biztosan nem azt kapjuk, hanem egységes app-ot és weboldalt. Valószínűleg a fejletlen gazdaságuk miatt lehet ez, illetve az messze nem is az EU, ég és föld hozzánk képest, ott a saját szinkronjuk sem jeleskedik.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
negyven2
veterán
Pluszban még egy kis lista arról, hogy milyen cenzúrát kapott pár Disney+-os tartalom. Hogy mennyire teljes a lista azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Ezt remélem csak érdekességként lesz itt, de június 8-án, Észak-Afrikában és a Közel-Keleten is elindult a Diseny+ szolgáltatása. Viszont az első beszámolok szerint nem lett valami "fényes" az indulás. Egyrészt az egész szolgáltatás külön, csak ebben a régióban elérhető app-ot, és külön weboldat kapott. Ami sajnos funkcionalitásban minőségben és működésben messze elmard az Észak-Amerikai, Európai és a Latin-Amerikai változathoz képest (pl. nincsenek előzetesek, extrák és nincs lehetőség a Group Watch-ra se).
Pluszban mind nem csak a bitráta gyengébb, de elvileg se 4K támogatás, se Dolby Vision/Atoms támogatás sincs.
A beszámolok szerint ez azért lehetséges, mert a Disney ezekben az országokban valójában az Indiai Hotstar szolgáltatást adja Disney+ néven. Ezt ugye a Disney azért vette meg, hogy a fejlődő (3. világbéli) országokban is el tudja juttatni, olcsón a szolgáltatását (Ázsia nagy részén is ez van amúgy). Amin kicsit megbukik az egész, hogy bár sok Hotstar helyen tényleg $2-$3 körül van a havi előfizetési díj, de vannak olyan országok is ahol közel ugyan annyi, vagy akár drágábbak is mint az USA-ban vagy Europában ($7,99/€8,99/£7.99). Ugye nálunk jelenleg több mint egy ezressel olcsóbban jön ki a havi előfizetési díj, mint az EU más részesén (igen a közel 400 Ft-os Euro közrejátszik azért. de ez a 2490-es ár kb. 280 Ft-os Euro árfolyamnak felelne meg).
Úgyhogy 14-én azért reméljük, hogy mit itt azért a EU-s Diseny+-t fogjuk megkapni, és nem a Hotstar féle vackot. Ugye nekünk az előregisztráció a nemzetközi weboldalon keresztül megy, és pl. az Xbox-os app amit USA Store-ból szedtem le, az már egy ideje magyarul közli velem, hogy ebben a régióban még nem érhető el a szolgáltatás, de ha van fiókom akkor jelentkezzek be. Illetve ugye a hivatalos support oldal szerint az EU-n belül bárhol használható bármelyik EU-s ország előfizetése. Ha jól tudom, akkor már pár hónapja, akinek más EU-s országbeli előfizetése van (Francia, Holland, etc.), az itthonról VPN nélkül is tudta már nézni a Disney+-t.
-
modd3r
őstag
Nem tudjátok, hogy iOS Disney+ App mikor várható? Csak hétfőn?
-
negyven2
veterán
válasz norbertoth #267 üzenetére
Érdekes dolgot ez mert pl. a The Office az fent van a hazai Netflix-en és Prime Video-on is, de állítólag jön HBO Max-ra (és nagy eséllyel induláskor ott lesz a SkyShowtime-on is). Így simán lehet, hogy ezek mindkettőn elérhetőek lesznek, akár úgy is, hogy új részek is jönnek mindkettőre.
Pluszban ott van az is, hogy hiába Disney közeli a platform ahol megy a sorozat/film (Hulu/FX), de valójában csak disztribúciós jogaik vannak rá, de a gyártó valójában Warner/Sony/Paramount/etc., és így maradhat továbbra is pl. a hazai HBO Max-on az adott tartalom.De pl. az HBO Max nemzetközi szinten (USA/CA kívül), az a Sony-s tartalmak forgalmazója. Vagyis ott biztosan fent lesz az összes Sony-s film/sorozat (illetve korábbi szerződések alapján máshol is akár). Ugye Disney+-on nincsenek fent a Sony-s Spiderman tartalmak (még az MCU-s se).
-
norbertoth
senior tag
Az külön vicces, hogy jópár film van HBO-n ami Keddtől a Disney-n lesz fent mert az ő jogaik, így nem tudom mi marad ott, a Harry Potter? Még viccesebb, hogy ami HBO-n van film az csak HD-ban, míg Disney-n 4k esetleg még HDR-ben is.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszi mindenkinek!
Hárman vagyunk, mert nekem kettő hely kell. -
sith7
félisten
válasz l.skywalker #261 üzenetére
Én fizetem az évest
Érdekes ... nálunk is így van -
spiky03
veterán
válasz l.skywalker #261 üzenetére
Mi akkor 11en
6 felnőtt és 5 gyerek, de csak 3an fizetünk.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
negyven2
veterán
+ oszy
Igen, elvileg így lesz. Sajnos elég idétlen megoldás ez, hogy nem kapsz visszaigazolást az előregisztrációról. A maximális visszaigazolás kimerül abban, hogy talán kapsz egy promó üzenet a megadott címre.
-
negyven2
veterán
válasz ProEvoFan #248 üzenetére
Igen működik, viszont meg lehet azt is csinálni mint Netflix esetén, hogy ehhez a szolgáltatáshoz csináltok egy külön e-mail címet, amihez szintén hozzáfér az összes tag, így ha előfordulna esetleg itt is olyan, hogy azonosítást kér, mint Netflix esetén, akkor egyszerűen meg lehet oldani, és nem kell a fióktulajdonost "zaklatni".
Igaz ez Netflix esetén eddig egy esetében fordult elő. Ekkor küldtek egy kódot a regisztrált E-mail-re, amit be kellett írnom.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz chaosmonger #253 üzenetére
Biztos lesz olyan sorozat, ami egy az egyben fent lesz a Disney+on. De hogy mindegyik-e, azt nem tudjuk.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
chaosmonger
tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy a kábeles Disney Channel és a + -nak van-e köze egymáshoz? Az én gyerekem arra számít, hogy a mesesorozatokat amiket ott ugye jó szokás szerint követhetetlenül össze-vissza adnak (gyerekeknek jó az) itt majd szépen megnézheti sorban. Én próbálom hűteni a reményeit.
-
spiky03
veterán
válasz l.skywalker #243 üzenetére
Én nem kaptam semmit sem még.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ProEvoFan #248 üzenetére
Ez azt írja, hogy 4 eszközön futhat párhuzamosan és 7 fiókot lehet létrehozni:
Index - FOMO - Elképesztő kínálattal startol el a Disney+ MagyarországonNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Politika
- Synology NAS
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Sony Hi-Res MDR-1RNC eladó
- TP-LINK TL-MR6400 vezeték nélküli router, N 300Mbps, 4G LTE
- HP Pavilion Gaming Laptop 15-EC0XXX - AMD Ryzen 5 3550H, 16GB RAM, 1660Ti 6GB, magyar kiosztás
- Keychron K4 v2 - Magyarosított Világító RGB Billentyűzet
- Fujitsu-Siemens Lifebook S 935 (13,3" IPS érintőkijelző, i5-5300U, 6GB RAM, 240GB Samsung SSD)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest