Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

addikt

válasz polonic #850 üzenetére

Strezi @ Értem köszönöm a kimerítő választ! :) Egy kérdés már csak: akkor ezekszerint minden havas pályán bármelyik autóval megyek is mindíg szöges gumi lesz rajta? ;) És ugye nem "odaképzelni" kell a szöges gumit hanem valójában le is van modellezve? Mindezt csak azért kérdem mert még nem láttam olyan közeli screenshot-ot ami ennek bármi jelét mutatná persze teljes mértékben valószínű, hogy csak én nem láttam még olyat de van... :)

Polonic: Abszolút nem tartozom ahhoz a réteghez akik állandóan siránkoznak valamiért vagy folyamatosan próbál belekötni a legapróbb doogba is.

Had mondjam el, hogy véleményem szerint a DiRT sorozat, számomra, az eddigi legjobb autós játék a piacon pont azért mert remek balance-t talált el az arcade és a sim között. Ez az egyetlen sorozat és az egyetlen fejlesztő csapat amely valóban megérdemli a kivánló munkájáért és támogatásáért a vásárlók pénzét! Ha kijön már csak a MP miatt is érdemes megvenni mert a videók alapján zseniális. Arról nem is beszélve, hogy,megint csak szerintem, a DiRT széria az EA összes gány, bugos, gagyi NFS-ét odaveri minden tekintetben... véleményem szerint.

Valóban nem tudom elképzelni milyen hóban rally car-al menni. Igen ez az én "hibám". Fogalmam sincs róla mivel még életemben nem vezettem rally autót sem betonon, sem kavicsos úton, sem havon. Remélem elnézed! ;) Tudom csak általánosságban beszéltél... :)

Új hozzászólás Aktív témák