- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
A játék 2011. május 24-én jelent meg pc-re, xbox 360-ra és playstation 3-ra.
A játékot a már jól ismert EGO motor hajtja, pc-n DirectX 11-gyel.
A játékban immár szerepel az időjárás (eső, hó és köd - ez csak a monte carloi rally pályákon) és éjszakai versenyek is.
Új menürendszer található a játékban.
A játékban megjelent a HardCore mód. A versenytípusoknál több info található.
A DiRT 2-höz képest itt most nem pénzért kapjuk az autókat, hanem, ahogy haladunk előre a single playerben, úgy érhető el egyre több csapat ajánlata és ezáltal az autók.
A visszajátszás videói közvetlenül a játékból feltölthetők YouTube-ra.
Rengeteg autótípust vonultat fel a játék, köztük a B kategóriás rally járgányokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Strezi @ Értem köszönöm a kimerítő választ!
Egy kérdés már csak: akkor ezekszerint minden havas pályán bármelyik autóval megyek is mindíg szöges gumi lesz rajta?
És ugye nem "odaképzelni" kell a szöges gumit hanem valójában le is van modellezve? Mindezt csak azért kérdem mert még nem láttam olyan közeli screenshot-ot ami ennek bármi jelét mutatná persze teljes mértékben valószínű, hogy csak én nem láttam még olyat de van...
Polonic: Abszolút nem tartozom ahhoz a réteghez akik állandóan siránkoznak valamiért vagy folyamatosan próbál belekötni a legapróbb doogba is.
Had mondjam el, hogy véleményem szerint a DiRT sorozat, számomra, az eddigi legjobb autós játék a piacon pont azért mert remek balance-t talált el az arcade és a sim között. Ez az egyetlen sorozat és az egyetlen fejlesztő csapat amely valóban megérdemli a kivánló munkájáért és támogatásáért a vásárlók pénzét! Ha kijön már csak a MP miatt is érdemes megvenni mert a videók alapján zseniális. Arról nem is beszélve, hogy,megint csak szerintem, a DiRT széria az EA összes gány, bugos, gagyi NFS-ét odaveri minden tekintetben... véleményem szerint.
Valóban nem tudom elképzelni milyen hóban rally car-al menni. Igen ez az én "hibám". Fogalmam sincs róla mivel még életemben nem vezettem rally autót sem betonon, sem kavicsos úton, sem havon. Remélem elnézed!
Tudom csak általánosságban beszéltél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged