- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Valami fekete közeleg…
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
efi99
őstag
Hát pölö az nVhardpage teszt progi nem indult el. Amúgy nem tudom mi nem ment volna még, mert közben utánanéztem angol és német fórumokon is. Ott azt írták, hogy driver reinstall után (volt tényleg) előferdül ilyen. Először nyomni kell neki a DXdiag tesztben a Direct3d támogatásra egy Disabledet, majd újra enabled, és utána már lefutott. Azért furcsa.
-
[MCM] GEIL
csendes tag
-
efi99
őstag
Hi!
Adott egy DirectX8-as kártya (Gainward Geforce3 Ti200) DirectX8 (4.08.01.0901)-cal, és nVidia 40.72-vel angol Win98-on. A gond, hogy dxdiag-ból tesztelve a HW-s directX8 tesztre csak egy hibaüzenet jön: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available).
A legaranyosabb, hogy olyan Help alkalmazásnál, ahol rádiógombokkal kell válogatni, majd rábökni a next gombra (ilyen plö a Windows Troubleshootere is) a következő oldal tök üres! Ez azért már durva.
Mi a fene baja lehet, nem változtattam semmit. Más nVidia driverrel ill. VGA driver újrainstall után is csinálja. Felettébb bosszantó.
Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- 8" Fém Ipari monitor Érintőképernyős- Beetronics BEE8VG7M - Full HD IPS
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest