Aktív témák
-
efi99
őstag
Hát pölö az nVhardpage teszt progi nem indult el. Amúgy nem tudom mi nem ment volna még, mert közben utánanéztem angol és német fórumokon is. Ott azt írták, hogy driver reinstall után (volt tényleg) előferdül ilyen. Először nyomni kell neki a DXdiag tesztben a Direct3d támogatásra egy Disabledet, majd újra enabled, és utána már lefutott. Azért furcsa.
-
[MCM] GEIL
csendes tag
-
efi99
őstag
Hi!
Adott egy DirectX8-as kártya (Gainward Geforce3 Ti200) DirectX8 (4.08.01.0901)-cal, és nVidia 40.72-vel angol Win98-on. A gond, hogy dxdiag-ból tesztelve a HW-s directX8 tesztre csak egy hibaüzenet jön: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available).
A legaranyosabb, hogy olyan Help alkalmazásnál, ahol rádiógombokkal kell válogatni, majd rábökni a next gombra (ilyen plö a Windows Troubleshootere is) a következő oldal tök üres! Ez azért már durva.
Mi a fene baja lehet, nem változtattam semmit. Más nVidia driverrel ill. VGA driver újrainstall után is csinálja. Felettébb bosszantó.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest