Aktív témák
-
efi99
őstag
Hát pölö az nVhardpage teszt progi nem indult el. Amúgy nem tudom mi nem ment volna még, mert közben utánanéztem angol és német fórumokon is. Ott azt írták, hogy driver reinstall után (volt tényleg) előferdül ilyen. Először nyomni kell neki a DXdiag tesztben a Direct3d támogatásra egy Disabledet, majd újra enabled, és utána már lefutott. Azért furcsa.
-
[MCM] GEIL
csendes tag
-
efi99
őstag
Hi!
Adott egy DirectX8-as kártya (Gainward Geforce3 Ti200) DirectX8 (4.08.01.0901)-cal, és nVidia 40.72-vel angol Win98-on. A gond, hogy dxdiag-ból tesztelve a HW-s directX8 tesztre csak egy hibaüzenet jön: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available).
A legaranyosabb, hogy olyan Help alkalmazásnál, ahol rádiógombokkal kell válogatni, majd rábökni a next gombra (ilyen plö a Windows Troubleshootere is) a következő oldal tök üres! Ez azért már durva.
Mi a fene baja lehet, nem változtattam semmit. Más nVidia driverrel ill. VGA driver újrainstall után is csinálja. Felettébb bosszantó.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest