Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Szerintem majd az lesz a a nagy szívás ha vki megvesz most egy dx 10-es kártyát amiken alapból sz...l mennek a dx10-es játékok, azt majd később csak dx10-es v 10.1-es játékok fognak kijönni és az aki vett egy dx 10-est hát az bebukta ( a dx10-es kártyák alatt a mostaniakat értem pl 8800 GT, GTX, ULTRA és HD2900XT). Addig az meg okés hogy a dx 10-es kártyák jól viszik a dx 9-es játékokat, de ha majd ez lesz amit írtam akkor ....
persze ez saját vélemény, de majd későbbiekben biztos lesz olyan kártya amin jól fog menni a dx10 v 10.1-es játékok.Utólag: Azt sem értem hogy minek adnak ki dx10.1-et amikor a dx10 még le se futott, mondhatni még egy új dolog v a dx10-et egy csődnek veszik azt ennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
persze ez saját vélemény, de majd későbbiekben biztos lesz olyan kártya amin jól fog menni a dx10 v 10.1-es játékok.