Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Beszarok, 1 hét alatt válaszoltak a Digoo supporttól, és most kérik az IDmet és a jelszavamat. Ez csak szerintem tényleg a legalja support?
Semmi mást nem kértem tőlük, mint hogy első ip cam tulajdonos, ugyan küldjék meg pontosan milyen portokat használ a készülék, hogy routerben forwardolhassam (most már tudom, hogy 554), illetve böngészőből hogy érem el a képet ezek után (most már tudom, hogy sehogy).
Az már csak a jéghegy csúcsa, hogy IE kell a kép nézegetéséhez, és hogy ezek szerint minden képet kiküld egy kínai szerverre, ha akarom, ha nem.
Dear friend,
Thank you for your support to digoo and sorry for this late reply.
As for the first problem you mentioned in the mail, would mind to offer us the ID and password of this device?
We would like make a test for this device.
Besides, we also need your nation location and the account you registered the app.
The second problem, you could visit http://cloudlinks.cn/view/ to watch the current image. IE browser only.
Please have a try.
Thank you again for your support.
We are looking forward your reply.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest