Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri6
csendes tag
Szia!
Bocsi, amit USB sticknek írok az valójában egy Vodafone MiFi router. SIM kártya van benne és wifin szórja a netet, egyszerre max 10 készülékre.
Az én masinám nem tudom milyen márkájú nincs semmi felirat vagy logo rajta. Az eleje ahol a tieteken a Digoo logo és felirat van az enyémen üres. Kis füzetecskét kaptam hozzá ami a beállítás menetét és a szükséges programok neveit tartalmazza. A hátulján lévő reset gomb nem mindég működik, megnyomásakor hangjelzést nem ad. A technikai adatait sem tudom, gondolom a Digooéval azonos.
A Banggod honlapján sikerült megtalálnom a beállítási leírást. Ez alapján az AP módban is megpróbáltam csatlakoztatni (kamera szórja a wifit). Ez addig működik, míg a routeremre át nem akarom "adni" a kamerát.
Gyuri
-
Upo
addikt
De akkor is a kipróbált appal kéne próbálni, az a biztos. Pl. a Foscam is hasonló klón, az appja is ugyanúgy néz ki, stream url-ek is ugyanazok, mégse megy a foscam a digoo appjával és fordítva, mert az azonosítójuk más kódolású. Hiába V380 klón, ha átírtak egy konstanst a dekódoló rutinban akkor már nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest