Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri6
csendes tag
Szia!
Bocsi, amit USB sticknek írok az valójában egy Vodafone MiFi router. SIM kártya van benne és wifin szórja a netet, egyszerre max 10 készülékre.
Az én masinám nem tudom milyen márkájú nincs semmi felirat vagy logo rajta. Az eleje ahol a tieteken a Digoo logo és felirat van az enyémen üres. Kis füzetecskét kaptam hozzá ami a beállítás menetét és a szükséges programok neveit tartalmazza. A hátulján lévő reset gomb nem mindég működik, megnyomásakor hangjelzést nem ad. A technikai adatait sem tudom, gondolom a Digooéval azonos.
A Banggod honlapján sikerült megtalálnom a beállítási leírást. Ez alapján az AP módban is megpróbáltam csatlakoztatni (kamera szórja a wifit). Ez addig működik, míg a routeremre át nem akarom "adni" a kamerát.
Gyuri
-
gyuri6
csendes tag
válasz
Andralin #133 üzenetére
Előbb elírtam, nem titkosítottra hanem rejtettre gondoltam. Időközben utánanéztem, hogy hol lehet TP-Link routeren állítani, hogy rejtett legyen vagy ne legyen rejtett az SSID (van pipa vagy nincs pipa a router menüjében a Enable SSID Broadcast előtt). Nálam nincs rejtve.
Gyuri
-
gyuri6
csendes tag
válasz
Andralin #133 üzenetére
Szia! Erre gondoltam, de a routeren nem találtam lehetőséget arra, hogy ezen állítsak (azaz titkosított vagy ne legyen titkosított).
A jelszavas csatlakozást is megszüntettem vagyis nyílt wifi hálózatra is próbáltam csatlakoztatni a kamerát, az üzemmódokat is állítottam (b, g, n) és a hozzájuk tartozó maximális sebességeket is végig állítottam a kamera adatlapjában szereplőknek megfelelően. Sikertelenül.Gyuri
-
gyuri6
csendes tag
Szia! V380-al próbáltam. Mobil Vodafone stickkel probléma nélkül pillanatok alatt sikerül felcsatlakoznia a wifire, viszont TP-Link routerrel nem sikerül. Az előbbi korlátos és nálam van (hordozom) az utóbbi viszont korlátlan és otthon van, ezért szeretném megoldani vele a lakás és a teknősünk figyelését.
Gyuri.
-
gyuri6
csendes tag
Sziasztok!
Én is vásároltam egy ilyen készüléket. Pontos típust nem tudok megadni, az Alindáról vásároltam. A problémám az, hogy Vodafonos mobil Stick wifijére felcsatlakozik, klasszul működik. Viszont a TP-Link routeremre nem csatlakozik. A mobil sticken alig van állítási lehetőség, de ami ott be van állítva ugyanazokat állítottam be a TP-Link routeren is. Az utóbbin viszont rengeteg állítási lehetőség van még. Gondolom, hogy beállítási probléma miatt nem csatlakozik erre. Tudnátok tanácsot adni, hogy mely beállításoknak kellene utána néznem?
Gyuri
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest