- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- ASUS notebook topic
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Én ilyen dolgokat próbálnék még ki a TP-LINK-en:
- nem túl bonyolult-e az SSID, ha igen, akkor megváltoztatni egy egyszerű rövid szóra, ami csak ékezet néküli kis betűkből áll
- kipróbálni minden fajta, régebbi, már nem biztonságos titkosítási módokat is egyenként, hátha valamelyikre felcsatlakozik, sorban ezeket:
- WEP
- WPA/TKIP
- WPA2/TKIP
- WPA2/AES- nincs-e valami advanced wifi beállítás elállítva (pl. RTS, DTIM), ha igen, akkor vissza az eredetire
-
Upo
addikt
Nem igazán értem. Mi köze a mobil voda sticknek a wifihez? Az nem wifi hanem mobilnet nem?
Hogy lehet egy mobil stick-el wifire csatlakozni?Milyen kamerád van? M1 vagy M2? Ha M1 akkor a #1-ben van az alkalmazás. Ha M2 mint nekem, akkor pl. a #37-ben írtam.
A lényeg hasonló mind a kettőnél. A routerben be kell állítani jelszót. Az appban a wifi ssid-t és jelszót be kell írni. Nem szabad a telefont lehalkítani, és a kamera mikrofonja közelébe kell tartani. Ezután az app elcsipogja a kamerának a beállításokat, és mennie is kell. Mint a #3-ban leírva.Most nézem ezt a V380-at, most akkor tényleg milyen kamerád van? Ha Digoo akkor olyan appot használj ami hozzá való. Ha nem Digoo, akkor meg nem tudunk segíteni. Nem lehet keverni az appokat, hiába néz ki szinte egyformán, nem biztos hogy ugyanazokat a chipseteket és protokollokat támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest