Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Én ilyen dolgokat próbálnék még ki a TP-LINK-en:
- nem túl bonyolult-e az SSID, ha igen, akkor megváltoztatni egy egyszerű rövid szóra, ami csak ékezet néküli kis betűkből áll
- kipróbálni minden fajta, régebbi, már nem biztonságos titkosítási módokat is egyenként, hátha valamelyikre felcsatlakozik, sorban ezeket:
- WEP
- WPA/TKIP
- WPA2/TKIP
- WPA2/AES- nincs-e valami advanced wifi beállítás elállítva (pl. RTS, DTIM), ha igen, akkor vissza az eredetire
-
Upo
addikt
Nem igazán értem. Mi köze a mobil voda sticknek a wifihez? Az nem wifi hanem mobilnet nem?
Hogy lehet egy mobil stick-el wifire csatlakozni?Milyen kamerád van? M1 vagy M2? Ha M1 akkor a #1-ben van az alkalmazás. Ha M2 mint nekem, akkor pl. a #37-ben írtam.
A lényeg hasonló mind a kettőnél. A routerben be kell állítani jelszót. Az appban a wifi ssid-t és jelszót be kell írni. Nem szabad a telefont lehalkítani, és a kamera mikrofonja közelébe kell tartani. Ezután az app elcsipogja a kamerának a beállításokat, és mennie is kell. Mint a #3-ban leírva.Most nézem ezt a V380-at, most akkor tényleg milyen kamerád van? Ha Digoo akkor olyan appot használj ami hozzá való. Ha nem Digoo, akkor meg nem tudunk segíteni. Nem lehet keverni az appokat, hiába néz ki szinte egyformán, nem biztos hogy ugyanazokat a chipseteket és protokollokat támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged