- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Na igen, ezt sejtettem. Az M1 kamerához meg csak ez a 360eye app jó, Androidon. Az meg elég ramaty.
Bejelentettem a support@ és a FB oldalon is a gondot. Ma megkeresett a FB operatoruk, és megbeszéltük mi a gond. Kaptak screenshotot is, ezen látszik, hogy közel 2GB a lementett videók mérete.
Jött a duma, hogy cseréljek SD kártyát, formázzak stb. Elmondtam, hogy ez már mind megvolt, plusz leírtam a hiba bejelentésekor is... Utána a sorszám alapján ránéztek a kamerára a "Tech Support", majd azt mondta a FB operator, hogy nem értik mi lehet, próbáljak bele másik SD kártyát.ÉRDEKES módon fél óra múlva távolból 4G kapcsolódtam a kamerához, és láss csodát : ott van egy RAKAT video file a mai napról, amit rögzített.
Szóval valamit még is tudtak csinálni, hogy ha előkerültek a file-ok, és már látja az appJelszó csere rögtön utána megvolt a kamerán
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest