- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Az a baj, hogy felmész ipcam-os fórumokra, akkor láthatod, hogy 4-5 chipseten fut az összes, a most kaphatók ebből az 5-ből 2-3 féle. A chip gyártó összetalicskázta a referencia szoftvert, az ilyen néhánytíz dolcsis "gyártók" nagyjából logózzák a szoftvert, a törődősebbek esetleg színsémát cserélnek vagy skinezik, esetleg kicsit változtatnak a gyáriszám generálási algoritmuson. Azaz ugyanazt a f0st kapod mindenhonnan.
Még azt lehetne megcsinálni, hogy a főpanelt kidobni, és bedobni alá egy RPi-t. Motorok, infra reléjét simán lehet vezérelni, a kamera modulról meg kell sasolni hogy hogy jön a cucc, vagy driver kell hozzá, vagy analóg videó bemenetes, de még az is lehet, hogy a Pi Cam csatlakozón keresztül be lehet hackelni a jelet. Aztán olyan szoftvert teszel alá amit akarsz.
KB. hasonlóan ehhez: [link] csak nekünk a motorok és a kamera gusztusosabb házban van. Még ha arról van szó, akkor a kamera modult is ki lehetne cserélni a buksijában egy Pi Cam modulra, múltkor pl egy 5 MP-es modul volt 3000-ért a hardveraprón. Én hülye, nézegettem hetekig a hirdetést de nem vettem meg, aztán meg elkelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest