Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Zol01!
Ne add fel, ha tőlünk vetted (Grasshopper.hu), akkor olvasd el a felhasználói kézikönyvet, amit elektronikusan az e-mailedre küldtünk! Csak azért, mert abban vannak klassz gyakorlatok erre a problémára. Az a helyzet, hogy a szem-kéz koordináció az egérnél 2D-ben megy, itt viszont a nyomásérzékenység miatt, meg azért, mert a tollat tartanod kell rajzolás közben, 3D-ben kell, hogy menjen. Ezért - ahogy az egérnél is - kell egy kis idő, amíg megszokod és jó lesz. Én például jegyzetelni is tudok vele
úgy, hogy megismeri a kézírásomat és átalakítja gépelt szöveggé
Szóval, az agyi kapcsolatok kialakulásához kb. néhány napra szükség lesz, de ez a gyakorlási órák számától is függ.
Gondold el: a kocsivezetésnél a csúsztatott kuplung és a vakon történő váltás már elsőre ment?
Biztosan nem, vagy már nem emlékszel rá
Ha kérdésed van, vagy egy gyorstalpaló ingyenes oktatásra vágysz, a budapesti Vevőszolgálatunkon (ScanDer Kft. - 1146 Bp. Thököly út 61.) tudunk segíteni, csak keress bátran.
-
KisDre
senior tag
22" az úgy kb pont határeset, tehát elég lehet hozzá a A6, de már az A5 is kényelmes
Wacom márka természetesen, a többi "zsákbamacska" dolog
Bamboo Pen - 14-15k
Bamboo Pen&Touch - 21-22k, pontosabb mint a Pen, és Touchpad-ként is funkciónál
Bamboo P&T Fun - 23-24k, vannak hozzá progik, és fehér
Bamboo P&T Fun A5 (avagy nem small) - valahol 40k körül, nagyobb méretIgazából neked szerintem elég lesz a Bamboo P&T is, sajnos arról nincsenek infóim mennyire érzékelhető a Pen és a P&T közti pontosság különbség, nekem utóbbi van és semmi bajom vele. (:
(Valamint ajánlom még a Grasshopper-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest