Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anmazol
csendes tag
válasz
Dexter68 #1786 üzenetére
háát...lehet maradok az A5 ösnél...mennyiért tudok legolcsóbban/és hol szerezni ilye wacomot? mivel pécsi vagyok pestre nem fogok elmenni érte(az +15 ezer lenne kb utazással....) Dőlés érzékenység--- de hát sima genius toll is érzékelte a dőlést, vagy az nem ugyanaz? kicsit váratlanul ért ez a tablet halál, és nem néztem utána a dolgoknak évek óta, de minél előbb szeretnék ugye újat, mert nap nem telt el két éve szinte hogy nem rajzolta, festettem volna..de akkor geniusnál használat közben leszámítva a plusz gombokat,radírt, meg ilyenek(nekem nem hiányzik) annyival többet nyújt a wacom?És a touch funkció mindegyiken van? mert a geniuson mindig rajta tartottam a kezem...csak ha nincs olyan dolog amiért annyival megérné a wacom, veszek geniust...megéri több mint kétszer annyit költeni rá csak azért mert nem kínában állították össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest