Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
Most egy wacom intuos5 prot,Egyebbkent a velemenyem roluk, hogy pofatlanul dragak, es az intu3 ota a minoseguk sem a regi, barki barmit mond. Miota a kabel modularis azota epp eleg panasz van hogy a ki be huzogatastol elszallhat/letorhet a mikro-usb.
Ket ismerosnek/kolleganak mar cserelve volt a tablaja ebbol az okbol. Naponta melo-haza . Az egyiknel 6 honapot a masiknal kicsivel tobb mint 1 evet birt, aztan megadta magat az usb. Szerintem a legjobb ha az ember radugja es minimalisat huzigalja ki be a kabelt. Nyilvan aki kabel nekul akarja hasznalni (WiFi) az ugyancsak szivhat, mert usbn keresztul toltodik, tehat ugyancsak kezdodik a ki be tologatas. -
Grafirka
őstag
Nagyon reg nem leptem be, valoszinu mar nem is aktualis a valasz.
Ebayen vettem de az utolso hozzaszolasom ota valtozott a velemenyem. 2 hetig hasznaltam aztan tuladtam a huion tablan. Naponta tobbszor elveszitette a nyomaserzekenyseget.
A tabla hardveresen hatarozottan jonak tunt, mikor mukodott akkor teljesn jol tette a dolgat de a driverei azok kritikan aluliak. Profiknak ( akik naponta tobb orat szeretneenk dolgozni vele) nem ajanlom, csak bosszusag a vege. Nagyon remenykedtem hogy vegre lesz egy wacom alternativa, de sajnos erre meg varni kell .
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest