Hirdetés
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
Huion , Ugee, Monoprice es tarsai, roviden a valasz nem ajanlott. A T190, GT220 sem jobb driveresen (sajnos) mint a H610 , 1060, stb Naponta tobbszor fogod ujratelepiteni a drivert, mert mikor a nomaserzekenyseget vesziti el, mikor mas bolondul ossze. Dolgoztam nehany modellel es egy a kozos pont a csapnivalo driver . Szeretnem tisztazni , nem lehuzni akarom , en is remenykedtem annakidejen , hogy vegre lesz egy elfogadhato alternativa de sajnos meg nem az.
-
Grafirka
őstag
A wacom cintique ( onalo kijelzos) termekcsalad ara horror. Egy 13 inches kb 1000 euro. Szerintem ne foglakozz vele. A profik 95%-a wacom intuos pro-t hasznal. A maradek 5% ( lehet hogy sokat mondtam ), azert hasznal cintique-t mert nem o fizeti ki, hanem a ceg ahol dolgozik.. Ezek filmstudiok, jatekipar , stb. A cintique tremekskalabol csak a 24 inch es ennel nagyobbaknak latom igazan hasznat.
Ezek tobb mint 2000 usd be kerulnek.
A 13 inch nekem szemely szerint nem tetszett. Dolgoztam vele de soha nem adnek erte annyi penzt.Sokkal inkabb azt ajanlom, hogy egy intuos pro M tabla + egy minosegi ( IPS ) 27 inch vagy ennel nagyobb , es legalabb 2560x1440 felbontasu kepernyobe invesztaljon. Az emlitett komboval dolgozni sokkal elonyosebb es meg mindig 1000 euro alatt vagyunk.
-
Grafirka
őstag
A Wacom ceg termekeibol valassz. Nem reklamzoni akarom viszont jelenleg nekik vannak a legmegbizhatobb tablaik.
A megadott arfekvesben a kb. A5 nagysagu aktiv feluletu tablak vasarolhatoak meg. Intuos Pro M a legajanlottabb. ( 224 x 140 )Mekkora kepernyon / felbontason dolgozik ?
-
Grafirka
őstag
Most egy wacom intuos5 prot,Egyebbkent a velemenyem roluk, hogy pofatlanul dragak, es az intu3 ota a minoseguk sem a regi, barki barmit mond. Miota a kabel modularis azota epp eleg panasz van hogy a ki be huzogatastol elszallhat/letorhet a mikro-usb.
Ket ismerosnek/kolleganak mar cserelve volt a tablaja ebbol az okbol. Naponta melo-haza . Az egyiknel 6 honapot a masiknal kicsivel tobb mint 1 evet birt, aztan megadta magat az usb. Szerintem a legjobb ha az ember radugja es minimalisat huzigalja ki be a kabelt. Nyilvan aki kabel nekul akarja hasznalni (WiFi) az ugyancsak szivhat, mert usbn keresztul toltodik, tehat ugyancsak kezdodik a ki be tologatas. -
Grafirka
őstag
válasz
Whysperer #44 üzenetére
Igen, a gep ( tabla , pen) teljesen jol mukodik, de a driverek nagyon instabilak, es nem is hiszem , hogy rovidesen javulas lesz az ugyben. Ez a tortenet nem ujdonsag, a monoprice, ugee es hasonlo tablaknal mar volt boven panasz a meghajtoprogramokra .
Ha nem akadt volna ki naponta tobbszor akkor megtartottam volna, jo a nyomaserzekenysege, nincs lagolas.Feluletenek a texturajat is kedveltem, nem csuszos, megfeleloen texturazott hogy a tollhegygyel erintkezve ne legyen csuszkalos feeling.
-
Grafirka
őstag
Nagyon reg nem leptem be, valoszinu mar nem is aktualis a valasz.
Ebayen vettem de az utolso hozzaszolasom ota valtozott a velemenyem. 2 hetig hasznaltam aztan tuladtam a huion tablan. Naponta tobbszor elveszitette a nyomaserzekenyseget.
A tabla hardveresen hatarozottan jonak tunt, mikor mukodott akkor teljesn jol tette a dolgat de a driverei azok kritikan aluliak. Profiknak ( akik naponta tobb orat szeretneenk dolgozni vele) nem ajanlom, csak bosszusag a vege. Nagyon remenykedtem hogy vegre lesz egy wacom alternativa, de sajnos erre meg varni kell . -
Grafirka
őstag
Valoszinu , nehanyan majd nekemugranak de egy Huion 610 vagy 610pro-t ajanlanek
Kb. 15000 Ft es ha tulvagy a driveres mizerian ( ami ezeknel sajnos elegge gyakori ) akkor lesz egy roppant erzekeny nagyon jo rajztablad .
2 wacom rajztablam van es kb 10 darabbal dolgoztam az evek soran a graphire verziotol az intuos5 ig. Egyeni velemnyem hogy ez a Huion H610 hozza az intuos 5 szintjet sot talan meg erzekenyebb is.A sima 610 vs 610 kozott a kulonbseg 4000 LPI vs 5000 lpi ill. a pro verzionak nem elemes a stylusa.( pen) hanem toltheto beepitett aku.
Ez akar izles kerdese is lehet mivel egyesek eleve jobban kedvelik ha a ceruza nehezebb.Nekem a sima 610 van, nem hiszem hogy barmilyen erezheto kulonbseg is lenne ez es a pro verzio kozott.Azert valasztottam az elemes verziot mert "nehezebb kezu vagyok" es jobban kedvelem a sulyosabb cerkat .A beepitett akutol sokkal jobban tartok.Aiptek, genius , trust, es tarsaikat nem ajanlom, probalgattam oket de azok valoban joval gyengebben teljesitettek.Igaz , az ujabb verziokra mar evek ota nem tettem a kezem.
Szerintem vagy egy bamboo ( wacom) vagy egy Huion.En az utobbit ajanlom merete es tudasa miatt.Hogy mennyire tartos ez a H610 azt meg nem tudom mert csak nehany napja erkezett meg. Azt szem elott kell tartani hogy a micro usb re vigyazni kell mert az a kritikus pontja az osszes hasonlo kutyunek. A A Wacom 5- szeriajanak tablai is nagy aranyban meghibasodtak ebbol az okbol.
Cegnel 3 bol 2 peldany mar gariztatva volt mert elszalt a csatlakozoja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest