- Házi hangfal építés
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
hát (-tal nem kezdünk mondatot) nem könnyű úgy beszélgetni, hogy direkte eltúlzod amit mondtam.
az mondtam, hogy nem egyforma esély van arra, hogy a jpeg és a raw támogatottsága megváltozik. ez nem jelenti azt, hogy az idők végezetéig kompatibilis lesz. tudom, hogy te is tudod, hogy ez nem jelenti azt, már csak azt nem értem, hogy mi értelme van kiforgatni a szavaimat, azon kívül, hogy az észérvekkel, esetleg tapasztalatokkal alátámasztott beszélgetésünk egy meddő vitába torkollik és rákényszerítesz, hogy megmagyarázzam, amit leírtam - szerintem - félreérthetetlenül.
nem akarok veled (sem) konfrontálódni, azt gondoltam, hogy most éppen megosztjuk egymással amit gondolunk, esetleg amit munkánk/hobbink során tapasztaltunk, nem pedig kiforgatjuk egymás szavait. (értsd: te az enyémet). így viszont nekem nincs kedvem semmit sem írni. legyen neked igazad.
peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Formula-1
- Házi hangfal építés
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest