Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz hattorihanzo #2285 üzenetére
Szerintem az első egész jó pillanat ahogy elkapja a fejét a galamb a vízcsepp elől. A második nem tetszik, túlságosan bemozdult, semmi nem éles rajta. A harmadik szerintem túl szűk lett de érdekes pozícióban volt a madár. A negyediken a madarat balra tolnám, hogy ne ennyire kifelé nézzen a képből és állóban fotóztam volna, végülis ez egy portré. Az utolsó picit szűk szintén de nem vészes, hát azon nem sok komponálnivaló volt.
Viszont a galambosakon nem valami jók a fények és a színek. Olyan seszínű az egész. Vagy többet, vagy kevesebbet, akár ff is lehet de ez az őszies szmötyi szín valahogy nem jön be nekem. És tényleg ereszkedhettél volna lejjebb. A galamb nem egy hálás téma, naponta látjuk őket, betegek, göthösek, összefossák a várost, én nem vagyok odáig értük de lehet érdekessé tenni mondjuk tömegben. Élességekkel nem látok nagy problémát egyiken sem.
Ha dühít a fotózás akkor ne csináld, nem kötelező, kedvtelésből van értelme. Csak csináld ami jól esik, és talán jobban fog esni ha tanulsz hozzá és könnyebben tudod megcsinálni amire gondoltál.
Szétszedni nem fogunk azért mert képeket töltesz fel, bosszúból hülyeségeket írni sem.
A hiba meg gyakran relatív. A technikai és a legalapvetőbb kompozíciós dolgokon túl nem igazán lehet bármire is egyértelműen kijelenteni, hogy hiba. Legfeljebb valakinek nem tetszik.
[Szerkesztve]A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest