Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
Helló!
Nem tudom megoldódott-e, de másnak is hasznos lehet. Próbáld meg ezzel: epapir.gov.hu
Ugyanaz mint az AVDH, hiteles e-aláírást csinál, elvileg csak idén novemberig működik az oldal. [link] Kiválasztod a helyi rendőrkapitányságot (nem kell megijedni, nem lesz elküldve nekik semmi, csak ezzel egyből kiválasztja az ügytípust is), a tárgy, szöveg mindegy, csak írj be valamit. Tovább a csatolmányokhoz, feltöltöd a file-t, Hitelesítés, letöltés, aztán el is dobhatod a levelet. Mondjuk kolléganőnél pár hete nem működött ez sem, de én múlt héten ezzel írtam alá szerződést, amit utána beadtam e.on-nak bővítéshez és simán elfogadták.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest