- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Egy ideje fent van a DÁP alkalmazás, működik is (vagy legalábbis azt hittem...rendőri igazoltatás QR kód megjelent, adatok megjelentek).
Tegnap rányomtam az erkölcsi bizonyítványra. Csak homokórázott. Na, mondom biztos valami szerver oldali hiba. Ma újra próbáltam, ugyanaz. De mást sem tudtam előhívni (sem adatokat, sem QR kódot igazoltatáshoz). Hát akkor biztos nálam van hiba az applikációval, így töröltem először a gyorsító tárat (az nem oldott meg semmit), majd az alkalmazás összes adatát. És most nem tudok visszalépni
Csak a regisztrációt engedi! Ez komoly, hogy minden alkalommal (telefoncsere, teljes visszaállítás, vagy bármi miatt törlöm az alkalmazást) újra kell regisztrálni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest