- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Egy ideje fent van a DÁP alkalmazás, működik is (vagy legalábbis azt hittem...rendőri igazoltatás QR kód megjelent, adatok megjelentek).
Tegnap rányomtam az erkölcsi bizonyítványra. Csak homokórázott. Na, mondom biztos valami szerver oldali hiba. Ma újra próbáltam, ugyanaz. De mást sem tudtam előhívni (sem adatokat, sem QR kódot igazoltatáshoz). Hát akkor biztos nálam van hiba az applikációval, így töröltem először a gyorsító tárat (az nem oldott meg semmit), majd az alkalmazás összes adatát. És most nem tudok visszalépni

Csak a regisztrációt engedi! Ez komoly, hogy minden alkalommal (telefoncsere, teljes visszaállítás, vagy bármi miatt törlöm az alkalmazást) újra kell regisztrálni???

Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő