- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Croft-21
őstag
Az erkölcsi bizonyítványt én is lekértem, nekem is csak homokóràzott, de közben jött email, hogy tárhelyemre dokumentum érkezett. A dap-on keresztül beléptem és letöltöttem, viszont a dap-ban továbbra is csak homokóràzott. Aztán egy újraindítás után már az alkalmazásban is megjelent a legutóbbi dokumentumok között.
-
SzaSza0909
csendes tag
Ez megoldódott? Ugyanezen küzdök asszony telóján (Z Flip 5, Android 14).
Nekem decemberben S24-en 3 perc volt az egész, itt meg szopok a konkrét hibakód nélküli hibaüzenettel (a fejlesztési vezetőt jól meg kellene simogatni egy puha fotelbe ültetve, aki ilyet approve-ol!).
eSzemélyivel csinálom, wipe cache/data volt már, másodszorra is ugyanott áll le -
kammler
senior tag
Totális összeomlásban vannak. Megy a hülye duma, digitális aláírás elérhető. Az orruk alá dörgölték, hogy márpedig, de nem. Erre ők, hogy ja, hát még nem mindenkinek. Ezzel is elkéstek, és ha nem mindenkinek elérhető, akkor nem elérhető. Szóval bajban vannak. Nyilván úgy kommunikálnak, mintha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Incott G23 v2
- Marantz Model M1 hálózatos sztereó erősítő eladó
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest